Fenerbahçe'nin yeni sezon forması sosyal medyada sızdırıldı

Yeni sezon öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe şampiyonluk hedefleri yaparken Sarı-Lacivertliler'de en merak edilen konulardan biri olan formalar da gün yüzüne çıktı.

Fenerbahçe'nin yeni sezon forması sosyal medyada sızdırıldı

Sızdırılan formaların ardından taraftarın büyük çoğunluğu yönetime tepki göstermeden edemedi. Süper Lig’de yeni sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi en merak edilen konulardan biri de forma oldu.

TARAFTAR ÇILDIRDI

Sarı-Lacivertliler yeni formaları tanıtmak için gün sayarken, formalar sosyal medyaya sızdırıldı. Yeni formanın ilk görüntüleri kısa sürede sosyal medyada gündeminde bomba etkisi yaratırken görenler büyük bir hayal kırıklığı yaşadı. Her ne kadar Fenerbahçe ile özdeşleşen çubuklu konseptten vazgeçilmese de çubukların kalınlığı sayısındaki azlık taraftarların tepkisine sebep oldu. Sosyal medyayı yorum yağmuruna tutan taraftarlar formayı beğenmediklerini ifade ettiler.

fenerbahcenin-yeni-sezon-formasi-sosyal-medyada-sizdirildi.jpg

Yeni sezon öncesi çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Fenerbahçe şampiyonluk hedefleri yaparken Sarı-Lacivertliler de en merak edilen konulardan biri olan formalar da gün yüzüne çıktı. Sızdırılan formaların ardından taraftarın büyük çoğunluğu yönetime tepki göstermeden edemedi. Süper Lig’de yeni sezon mutlak şampiyonluk hedefleyen Fenerbahçe'de yeni sezon öncesi en merak edilen konulardan biri de forma oldu. Sosyal medyayı yorum yağmuruna tutan taraftarlar formayı beğenmediklerini ifade ettiler.