Fenerbahçe'de Jose Mourinho Dönemi Başladı

Mourinho'dan Taraftara: "Bu Forma Benim Derim Gibi".

Fenerbahçe'de Jose Mourinho Dönemi Başladı

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Portekizli Jose Mourinho, Fenerbahçe Stadı'nda gerçekleştirilen tanışma ve imza töreninde taraftarlarla buluştu. Mourinho, törende yaptığı konuşmada "Sizlere söz veriyorum ki bundan sonra ben de bu aileye aitim, bu forma benim bir derim gibi" ifadelerini kullandı.

KADIKÖY'DE COŞKULU KARŞILAMA

Kadıköy'deki tanışma töreninde Fenerbahçe taraftarı stadı doldurdu. Jose Mourinho, Fenerbahçe taraftarını selamlayarak büyük bir coşkuyla karşılandı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ile birlikte sahneye çıkan Mourinho, taraftarın yoğun ilgisi karşısında duygularını paylaştı.

MOURİNHO'NUN KONUŞMASI

Mourinho, "Adım Fenerbahçe ile geçtiğinden bu yana gösterdiğiniz sevgiyi derinden hissettim. Sizlere söz veriyorum ki bundan sonra ben de bu aileye aitim, bu forma benim bir derim gibi" dedi. Bu sözler, tribünlerde büyük alkış aldı.

İMZA TÖRENİ

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Mourinho'nun imza törenine sembolik olarak taraftarları davet etti. Ünlü teknik adam, imza töreni öncesinde genç taraftarlara imza dağıtarak onların sevincine ortak oldu. Ardından, Fenerbahçe Marşı'nın hep bir ağızdan söylenmesinin ardından Mourinho, kendisini 2 yıllığına Fenerbahçe'ye bağlayan imzayı attı.