Fenerbahçe İstanbulspor maçı muhtemel 11! Şampiyon belli oluyor

Süper Lig’de koskoca bir sezonun sonuna gelindi. Bu akşam Trendyol Süper Lig’de sezonun son karşılaşmaları ekrana gelecek. Fenerbahçe, son hafta maçlarında rakibi İstanbulspor’u konuk edecek.

Fenerbahçe İstanbulspor maçı muhtemel 11! Şampiyon belli oluyor

Nefesler tutuldu ve gözler bu akşama çevrildi. Trendyol Süper Lig’in 38. Hafta maç programında 26 Mayıs 2024 Pazar akşamı oynanacak tüm müsabakalar saat 19.00’da başlayacak. Konyaspor-Galatasaray, Fenerbahçe-İstanbulspor, Trabzonspor-Ankaragücü, Adana Demirspor-Başakşehir, Kasımpaşa-Beşiktaş, Pendikspor-Gaziantep FK ve Hatayspor-Rizespor maçları bu akşam saat 19.00’da ekranda olacak. İşte Fenerbahçe-İstanbulspor maçının muhtemel kadrosu…

FENERBAHÇE MUHTEMEL 11

- Livakovic

- Osayi

- Becao

- Çağlar

- Ferdi

- King

- Szymanski

- Fred

- Tadic

- Serdar Dursun

- Dzeko

fenerbahce-istanbulspor-maci-muhtemel-11-sampiyon-belli-oluyor.jpg

İSTANBULSPOR MUHTEMEL 11

- Mücahit

- Okan

- Mehmet

- Simon

- Coly

- Ali

- Sambissa

- Vorobjovas

- Loshaj

- Jackson

- Mamadou

BU AKŞAM ŞAMPİYON BELLİ OLACAK

Fenerbahçe’nin Kadıköy’de İstanbulspor’u konuk edeceği maç için de heyecan dorukta. Fenerbahçe, ligin son haftasında 96 puanla ulaştı. Şampiyonlukta kıran kırana yarıştığı ezeli rakibi ile arasında 3 puan fark olan sarı lacivertli ekibin bu maçta 3 puanı alması gerekiyor. Trendyol Süper Lig’in 38. ve son hafta maçları ile birlikte sezonun şampiyonu da belli olacak. Futbolseverler nefeslerini tuttu ve Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun şampiyonu kim olacak merakla bekliyor. Fenerbahçe-İstanbulspor maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek. Bayarslan’ın yardımcılıklarını ise Aleks Taşçıoğlu ile Samet Çiçek yapacak. Maçın dördüncü hakemi Oğuzhan Çakır olacak. Futbolseverler müsabakayı beIN Sports ekranlarından canlı takip edebilecek.