Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı saati belli oldu

Yeni sezonun başlamasına çok az bir süre kalırken gözler takımların hazırlık maçlarına çevrildi. Fenerbahçe de yeni sezon öncesinde hazırlık maçlarına devam ediyor. Yeni sezon için geri sayım başladı.

Fenerbahçe Hull City hazırlık maçı saati belli oldu

Süper Lig’de yeni sezona çok az bir süre kaldı. Yeni sezon öncesi hazırlıklarını sürdüren takımların hazırlık maçları da futbolseverler tarafından yakından takip ediliyor. Yaptığı kamp sonrasında İstanbul’da hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe, bu akşam Hull City ile bir hazırlık maçına çıkacak. Peki, Fenerbahçe-Hull City maçı ne zaman? Fenerbahçe-Hull City maçı hangi kanalda? Fenerbahçe-Hull City maçı saat kaçta? İşte tüm merak edilenler…

FENERBAHÇE-HULL CITY MAÇI SAATİ

Jose Mourinho’nun yönetiminde yeni sezon hazırlıklarına devam eden Fenerbahçe2de hazırlık karşılaşmaları da devam ediyor. Yeni sezon öncesi sıkı bir kamp süreci geçiren sarı lacivertli ekibin oynadığı hazırlık maçları da yakından takip ediliyor. Fenerbahçe’nin bu akşamki hazırlık maçı Hull City karşısında olacak. Fenerbahçe-Hull City maçı 18 Temmuz 2024 Perşembe (bu akşam) saat 20.30’da başlayacak.

fenerbahce-hull-city-hazirlik-maci-saati-belli-oldu.jpg

FENERBAHÇE-HULL CITY MAÇI HANGİ KANALDA?

Süper Lig’in yeni sezonuna hazırlanan Fenerbahçe, bir yandan da Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda rakibi Lugano’ya karşı vereceği mücadele için hazırlanıyor. Sarı lacivertli ekip, ilk resmi maçı öncesinde Acun Ilıcalı’nın sahibi olduğu Hull City ile bir hazırlık maçına çıkacak. Bu akşam oynanacak olan Fenerbahçe-Hull City hazırlık maçı ile ilgili merak edilenler araştırılıyor. Kadıköy’de oynanacak olan karşılaşma EXXEN ve TV8,5 üzerinden ekrana gelecek.