Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş kararı! Kalıyor mu gidiyor mu belli oldu

Yeni sezon için hazırlıklarına başlayan Fenerbahçe’de Mert Hakan Yandaş’ın akıbeti merak ediliyordu. Fenerbahçeli taraftarlar Mert Hakan Yandaş’ın takımda kalıp kalmayacağını merak ederken bu konuyla ilgili gözler yönetime çevrilmişti.

Fenerbahçe’den Mert Hakan Yandaş kararı! Kalıyor mu gidiyor mu belli oldu

Yeni sezona yeni teknik direktör ile başlayacak olan Fenerbahçe’de gözler heyecanla transfer açıklamalarına çevrildi. Jose Mourinho ile spor manşetlerini sallayan Fenerbahçe’de yeni sezon öncesi ilk transfer açıklaması geldi. Fenerbahçe Spor Kulübü’nden yapılan açıklamada 2 futbolcu ile sözleşmeye imza atıldığı duyuruldu. Fenerbahçe’den gelen bu açıklama ile Mert Hakan Yandaş’ın takımdaki akıbeti de belli oldu. Mert Hakan, yeni sezonda da Fenerbahçe forması giyecek.

MERT HAKAN YANDAŞ FENERBAHÇE’DE DEVAM EDECEK

Fenerbahçe’de Levent Mercan ile 3 yıllık, Mert Hakan Yandaş ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Mert Hakan Yandaş’ın takımdaki akıbeti merak edilirken sarı lacivertli taraftarlar da Mert Hakan’ın takımda devam edip etmeyeceğini merak ediyordu. Fenerbahçe Spor Kulübü’nden gelen son açıklama ile Mert Hakan’ın takımdaki akıbeti de belli oldu. Yandaş, 2 yıl daha Fenerbahçe formasını terletecek.

fenerbahce-den-mert-hakan-yandas-karari-kaliyor-mu-gidiyor-mu-belli-oldu.jpg

LEVENT MERCAN FENERBAHÇE'DE

Fenerbahçe Spor Kulübü'nden yapılan son açıklamada transfer gelişmesine yer verildi. Yeni sezon hazırlıklarının teknik direktör Jose Mourinho önderliğinde başladığını duyuran Fenerbahçe, takım Kaptanlarından Mert Hakan Yandaş ile sözleşme yenilendiğini de aktardı ve '2 yıl daha Çubuklu formamızı terletecek olan Mert Hakan Yandaş'a parçası olduğu Fenerbahçemiz ile başarılar dileriz.' notunu ekledi. Bir de transfer duyurusunda bulunan Fenerbahçe, geçtiğimiz sezon Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile 3 yıllık anlaşmaya varıldığını da kamuoyunun bilgisine sundu. Yeni transferi açıklayan sarı lacivertli kulüp, 'Levent Mercan'a Fenerbahçe'mize hoş geldin diyor; Sarı Lacivert renklerimizle başarılar diliyoruz.' notuna yer verdi.