Fenerbahçe Çağlar Söyüncü transferi ile sürpriz yaptı! İstanbul’a geliyor

Süper Lig’de ara transfer dönemi devam ederken peş peşe transfer bombalarını patlatan Fenerbahçe’den bir sürpriz daha geliyor. Fenerbahçe taraftarlarını coşturacak sürprizin Milli yıldız Çağlar Söyüncü olduğu iddia ediliyor.

Fenerbahçe Çağlar Söyüncü transferi ile sürpriz yaptı! İstanbul’a geliyor

Ara transfer dönemi başlar başlamaz yeni transferlerini duyurmaya başlayan Süper Lig devi Fenerbahçe’de bombalar peş peşe patlıyor. Sarı lacivertli kulübün yeni sürprizinin ise Milli futbolcu Çağlar Söyüncü olduğu iddia ediliyor. Fenerbahçe’nin Çağlar Söyüncü transferi için Atletico Madrid ile her konuda anlaşma sağladığı iddialar arasında. Sarı lacivertler nefeslerini tuttu ve gözler akşam saatlerine çevrildi. İddiaya göre Çağlar Söyüncü, akşam saatlerinde İstanbul’da olacak.

FENERBAHÇE’DEN TARAFTARLARINA SÜRPRİZ

Fenerbahçe, ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Sezona iyi bir başlangıç yapan ve şu anda şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan sarı lacivertli kulübün transfer çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bonucci ve Krunic’i kadrosuna katan Fenerbahçe’de yeni bir transfer bombası daha patlıyor. Milli stoper Çağlar Söyüncü’nün Fenerbahçe’ye imza atmaya çok yakın olduğu iddialar arasında.

fenerbahce-caglar-soyuncu-transferi-ile-surpriz-yapti-istanbul-a-geliyor.jpg

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ İSTANBUL’A GELİYOR

Fanatik’in haberine göre, Fenerbahçe’de transfer hareketliliği devam ediyor ve sarı lacivertli kulüp, Milli stoper Çağlar Söyüncü’yü kiralık olarak kadrosuna katmak üzere. İddiaya göre Fenerbahçe, Çağlar Söyüncü transferi için Atletico Madrid ile her konuda anlaşma sağladı. Çağlar Söyüncü’nün bu akşam İstanbul’da olması bekleniyor. Gözler Fenerbahçe'den yapılacak resmi açıklamada.