Fatih Terim Beşiktaş Teknik Direktörü oluyor

Bir süre Yunanistan takımı Panathinakios’u çalıştıran ve geçtiğimiz haftalarda Panathinaikos ile yolları ayrılan Fatih Terim’in Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü olacağı iddia ediliyor. Spor gündemi bu iddiayı konuşuyor.

Fatih Terim Beşiktaş Teknik Direktörü oluyor

Beşiktaş’ta Fatih Terim iddiaları gündemi hareketlendirdi. Yeni teknik direktör arayışında olan siyah beyazlı ekibin yeni hocasının Fatih Terim olacağı iddiası spor manşetlerine bomba gibi düşerken bu iddia kısa sürede sosyal medyaya da yer buldu. İddiaya göre Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Fatih Terim ile sözleşme detayları ve transfer bütçesi hakkında görüşme gerçekleştirdi.

BEŞİKTAŞ’TA FATİH TERİM SESLERİ

Geçtiğimiz haftalarda Yunanistan takımı Panathinaikos ile yolları ayrılan deneyimli teknik direktör Fatih Terim’in ismi Süper Lig devi Beşiktaş ile anılıyor. Terim’in Beşiktaş’ın yeni hocası olacağı iddia ediliyor. Spor gündemini hareketlendiren bu iddia Beşiktaş taraftarlarını da heyecanlandırdı. Yılmaz Canbolat’ın iddiasına göre Beşiktaş Başkanı Hasan Arat ile Fatih Terim arasında bir görüşme oldu ve iki isim sözleşme detayları ile transfer bütçesi hakkında konuştu.

fatih-terim-besiktas-teknik-direktoru-oluyor.jpg

SERDAR TOPRAKTEPE DE DEVAM EDEBİLİR

Radyospor canlı yayınında Özgür Sancar’ın konuğu olan Yılmaz Canpolat, Fatih Terim iddiası ile spor manşetlerine bomba gibi düştü. Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’ın yerli teknik direktör getireceğini öne süren ve bunu net bir şekilde açıklayan Canpolat, ‘Fatih Terim’le başkan bir görüşme yaptı. Fatih hocanın transfer bütçesi ve sözleşme ile ilgili düşüncelerini öğrendi. Cuma gününden önce Bodrum’da yeniden bir araya gelecekler ve kesin kararı verecekler. Bana göre Fatih hocanın kabul etme olasılığı yüzde 70. Şayet anlaşamazlarsa Serdar Topraktepe ile devam etmek de alternatifler arasında.’ dedi.