Erden Timur Galatasaray’a veda etti! İstifasını açıkladı

Sezonu şampiyonlukla tamamlayan Galatasaray’da yaşanan ayrılık spor manşetlerinin en üst sıralarına yerleşti. Galatasaray taraftarını yıkan ayrılık haberi kısa sürede gündem olurken Erden Timur’un istifa açıklaması çok konuşuldu.

Erden Timur Galatasaray’a veda etti! İstifasını açıkladı

Galatasaray’da Erden Timur ayrılığı yaşandı. Timur, Galatasaray’da Sportif AŞ’deki görevinden ayrıldığını açıkladı. Yaptığı basın toplantısında kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Timur, ‘İstifa etmekten başka çarem kalmadı’ derken ‘Ben de bırakmayı hiç istemiyorum. Öyle bir şey var. Ama hiçbir dal yok’ diyerek görevinden ayrıldığını ve ayrılık sürecinde yaşananları aktardı.

ERDEN TİMUR GALATASARAY’DAN AYRILDI

Galatasaray’daki görevini başarılı bir şekilde sürdüren Erden Timur, sarı kırmızılı ekibin iki yıldır kazandığı şampiyonluklarda da büyük pay sahibiydi. Bir süredir ayrılacağı konuşulan Erden Timur, düzenlediği basın toplantısında görevinden ayrıldığını duyurdu. Erden Timur’un ayrılığı Galatasaray taraftarlarını yıktı.

erden-timur-galatasaray-a-veda-etti-istifasini-acikladi.jpg

'İSTİFA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREM KALMADI'

Gerçekleştirdiği basın toplantısında istifasını duyuran Galatasaray Sportif A.Ş. Başkanvekili Erden Timur, bu açıklamanın kendisi için ne kadar zor olduğundan bahsetti ve kendisine yöneltilen soruları yanıtladı. Kolay bir basın toplantısı olmayacağını söyleyen ve Şampiyonluktan 1-1.5 ay önce konuyu Galatasaray Başkanı'na ilettiğini söyleyen Erden Timur, Şampiyonluk yarışı olduğu için bu durumu o an söylemenin mümkün olmadığını anlattı ve istifa sürecinden bahsederek şu ifadelere yer verdi; 'İstifa etmekten başka çarem kalmadı. Tutunacak bir dalım olsa tutunurdum. Aylarca sürdü. Son 7 ay özellikle yoğun. Ne yaptığımı ben de bilmiyorum inanın. Ne arsızlığımız, ne hırsızlığımız, ne namussuzluğumuz, ne komisyonculuğumuz... Ben de bırakmayı hiç istemiyorum öyle birşey var. Ama hiçbir dal yok.' dedi.