Emre Belözoğlu Ankaragücü’ne veda etti! Yollar ayrıldı

Trendyol Süper Lig’de son hafta maçları tamamlandı ve sezon sona erdi. Şampiyonun belli olduğu gecede küme düşen takımlar da belli oldu. Süper Lig’de bu sezon küme düşen son takım Ankaragücü oldu.

Emre Belözoğlu Ankaragücü’ne veda etti! Yollar ayrıldı

Süper Lig’de 38. Hafta maçları nefes kesti. Galatasaray ve Fenerbahçe’nin kıran kırana şampiyonluk mücadelesi verdiği sezonda son hafta maçları tamamlandı ve Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonunun şampiyonu Galatasaray oldu. Fenerbahçe ise 99 puanla ligi ikinci sırada tamamladı. Ligin son haftasında küme düşen dördüncü takım ise Ankaragücü oldu. Küme düşen MKE Ankaragücü’nde teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.

ANKARAGÜCÜ KÜME DÜŞTÜ

Trendyol Süper Lig’de sezon tamamlandı. Futbolseverlerin heyecanla takip ettiği maçlar saat 19.00’da başladı. Galatasaray’ın Konyaspor deplasmanına konuk olduğu Fenerbahçe’nin ise Kadıköy’de oynadığı karşılaşmalar sonuçlanırken diğer maçlar da yakından takip edildi. Galatasaray, deplasmanda oynadığı maçı 3-1 galip tamamlarken Süper Lig şampiyonu oldu. Fenerbahçe de sahasında oynadığı karşılaşmayı 6-0’lık skorla galip tamamladı ve Süper Lig’in bu sezonunu ikinci sırada tamamladı. Küme düşmeme yarışında ise kaybeden Ankaragücü oldu. Süper Lig’de küme düşen son takım Ankaragücü oldu. Ankaragücü Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, müsabaka sırasında gözyaşlarını tutamadı.

emre-belozoglu-ankaragucune-veda-etti-yollar-ayrildi.jpg

ANKARAGÜCÜ’NDE EMRE BELÖZOĞLU İLE YOLLAR AYRILDI

Trabzonspor deplasmanına konuk olan MKE Ankaragücü, karşılaşmada 4-2’lik skorla mağlup oldu. Toplamda 6 gol çıkan karşılaşmada Trabzonspor’da goller Visca ve Enis Destan’dan geldi. Ankaragücü’nde ise golleri Anastasios Haciyovanis ile Ali Sowe kaydetti. Karşılaşmayı 4-2’lik korla kaybeden Ankaragücü küme düştü. Sezon sonuna küme düşen Ankaragücü’nde teknik direktör Emre Belözoğlu ile yollar ayrıldı.