Dursun Özbek’ten Fenerbahçelileri kızdıracak yorum! Gündeminde Mourinho var

Trendyol Süper Lig’in 2023-2024 sezonunu hem Süper Lig hem de Süper Kupa Şampiyonluğu ile tamamlayan Galatasaray’ın başkanı Dursun Özbek’ten Fenerbahçe’nin yeni hocası Jose Mourinho ile ilgili yorum geldi.

Dursun Özbek’ten Fenerbahçelileri kızdıracak yorum! Gündeminde Mourinho var

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, günlerdir spor manşetlerini sallayan Mourinho gündemini değerlendirdi. Fenerbahçe’nin yeni teknik direktörü olan ve yeni sezonda takımı çalıştırmaya hazırlanan Jose Mourinho hamlesi Fenerbahçe taraftarlarına büyük bir heyecan yaşattı. Mourinho’nun çok önemli birisi olduğunu söyleyen Dursun Özbek’in yorumunun devamında kullandığı ifadeler ise Fenerbahçelileri kızdıracak cinsten.

DURSUN ÖZBEK’TEN MOURINHO YORUMU

Yaptığı son açıklamalarda ezeli rakibi Fenerbahçe’nin Jose Mourinho hamlesini de değerlendiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, ‘Jose Mourinho çok önemli birisi. Demek ki geçtiğimiz sezonda Galatasaray’ın yarattığı etki bayağı endişelendirmiş diğer takımları. Onun için yüksek maliyetli, bu sene daha sıkı çalışıyorlar. Öyle gözüküyor. Hiç fark etmez.’ dedi.

dursun-ozbek-ten-fenerbahcelileri-kizdiracak-yorum-gundeminde-mourinho-var.jpg

DURSUN ÖZBEK: ARTIK HERKES MAYIS’IN KİMİN OLDUĞUNU BİLİYOR

Açıklamasında gelecek sezonla ilgili konuşan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, kendisine yöneltilen Mourinho sorusuna yanıt verdi ve rakiplerinin Galatasaray’ın yarattığı etki ile bayağı endişelendiğini düşündüğünü belirterek, ‘Bu sene daha sıkı çalışıyorlar’ dedi. Sözlerine devam eden Özbek, ‘Hiç fark etmez. Galatasaray, Galatasaray’dır. Her zaman kazanan takımdır. Özellikle Mayıslara gelince, artık herkes Mayıs’ın kimin olduğunu biliyor. Bundan sonra da öyle olacaktır.’ dedi.

dursun-ozbek-ten-fenerbahcelileri-kizdiracak-yorum-gundeminde-mourinho-var-001.jpg