Cristiano Ronaldo selfie isteğini geri çevirmedi! Sahaya atlayan 10 yaşındaki çocuk konuştu

EURO 2024 turnuvası grup maçları kapsamında oynanan Türkiye-Portekiz maçına sahaya atlayarak Ronaldo ile fotoğraf çekilen 10 yaşındaki çocuk damgasını vurmuştu. Saha içindeki bu olay dikkat çekmiş ve uzun süre konuşulmuştu.

Cristiano Ronaldo selfie isteğini geri çevirmedi! Sahaya atlayan 10 yaşındaki çocuk konuştu

Türkiye-Portekiz maçında sahaya atlayan ve kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyen 10 yaşındaki çocuğun isteğini geri çevirmeyen dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, küçük çocukla selfie yapmıştı. O anlar maça damgasını vururken spor manşetlerinin konuştuğu minik çocuğun ‘Tuvalete gidiyorum’ diyerek sahaya atladığı ve maçtan önce arkadaşlarıyla fotoğraf için iddiaya girdiği ortaya çıktı.

SAHAYA ATLAYIP RONALDO İLE SELFIE YAPTI

EURO 2024 Grup maçları kapsamında F Grubu’nda Türkiye ile Portekiz kozlarını paylaştı. Geçtiğimiz akşam ekrana gelen karşılaşmaya sahaya atlayan 10 yaşındaki Berat damgasını vurdu. Maç öncesinde arkadaşlarıyla iddiaya giren ve Ronaldo ile fotoğraf çekileceğini söyleyen Berat, dediğini yaptı ve kendisini sahaya bırakarak Ronaldo’nun yanına ulaşarak selfie yapmayı başardı.

cristiano-ronaldo-selfie-istegini-geri-cevirmemisti-sahaya-atlayan-10-yasindaki-cocuk-konustu.jpg

HAYALİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Tribünde maçı izleyen babasına ‘Tuvalete gidiyorum’ diyen ve kendisini sahanın ortasına atan 10 yaşındaki Berat, dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo’nun yanına ulaştı ve onunla selfie yaptı. Maçın ardından Ronaldo ile çekildiği fotoğraf karesini sosyal medya hesabından paylaşan Berat, konuyla ilgili yaptığı açıklamada ise ‘Hayallerimi gerçekleştirdim. Artık Cristiano Ronaldo ile bir fotoğrafım var. Bu bir tişörtün üzerinde ve odamda olacak’ dedi. Küçük çocuğun babası ise yaşananları ‘Birden onu yedek kulübesinin çatısında gördüm ve koşmaya başladı’ sözleriyle anlattı.

cristiano-ronaldo-selfie-istegini-geri-cevirmemisti-sahaya-atlayan-10-yasindaki-cocuk-konustu-001.jpg

KÜÇÜK ÇOCUK U11 TAKIMINDA FUTBOLCU

Güvenliği atlatarak sahaya girmeyi başaran ve Ronaldo ile selfie yapan 10 yaşındaki Berat’ın Almanya’da yaşayan Türkiye kökenli bir amatör futbolcu olduğu ortaya çıktı. Berat, Almanya kulüplerinden KSV Hessen Kassel’in U11 takımında yer alıyor.