Bonicci futbolu bırakıyor! Bu akşam son maçına çıkacak

Fenerbahçe’de forma giyen Leonardo Bonucci, futbol kariyerini noktalıyor. Fenerbahçe’nin devre arasında kadrosuna kattığı deneyimli futbolcu bu akşam son maçına çıkacak ve futbolu bırakacak.

Bonicci futbolu bırakıyor! Bu akşam son maçına çıkacak

Trendyol Süper Lig’de son hafta maçları ve şampiyonluk heyecanı yaşanırken Fenebrahçe’de forma giyen Bonucci’nin futbolu bırakacağı haberi geldi. Deneyimli futbolcunun profesyonel futbolculuk kariyerini noktalama kararı aldığı öğrenildi. Bu akşam Fenerbahçe ile İstanbulspor arasında oynanacak olan karşılaşmada son maçına çıkacak olan 37 yaşındaki futbolcu bu maçla birlikte futbolu bırakacak.

BONUCCI FUTBOLA VEDA EDİYOR

Süper Lig devi Fenerbahçe’nin devre arasında ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden biri olan Leonardo Bonucci, futbola veda ediyor. Dünyaca ünlü İtalyan futbolcunun futbolculuk kariyerini noktalama kararı aldığı öğrenildi. Bonucci, sezon sonunda futbolu bırakacağını duyurdu. Bu durumda Fenerbahçe-İstanbulspor maçı Bonucci’nin son maçı olacak.

bonucci-futbolu-birakiyor-bu-aksam-son-macina-cikacak.jpg

BONUCCI: KARİYERİMİ BİR KUPAYLA BİTİRMEK İSTİYORUM

Sezonun son maçlarının oynanacağı ve şampiyonun belli olacağı karşılaşmalara sadece sayılı saatler kalırken Fenerbahçe’de forma giyen Bonucci’den de şampiyonluk temennisi geldi. Futbolculuk kariyerini noktalayacağını duyuran deneyimli futbolcu, kariyerini bir kupayla bitirmek istediğini belirtti açıklamasında, ‘Bu harika ailenin bir parçası olmak benim için bir zevkti. Saha içinde ve saha dışında en iyimi göstermeye çalıştım ama en önemlisi yarın son savaşımızı vereceğiz. Kariyerimi bir kupayla bitirmek istiyorum ve yarın şampiyon olmak için bir şansımız var. Herkese teşekkür ediyorum.’ ifadelerine yer verdi.