Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Ters köşenin böylesi

Süper Lig devi Beşiktaş’ta bir süredir teknik direktör arayışı sürüyordu. Yerli ve yabancı olmak üzere çok sayıda teknik direktörün ismi geçen siyah beyazlı ekipte yeni hoca herkesi ters köşe yaptı. Fatih Terim’in ismi de Kartal’la anılmıştı.

Beşiktaş yeni teknik direktörünü buldu! Ters köşenin böylesi

Trendyol Süper Lig’de geçtiğimiz sezon istediği başarıyı yakalayamayan Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası’nda kupanın sahibi olmuştu. Yeni sezon için sıkı bir çalışmaya başlayan siyah beyazlı ekipte yeni teknik direktör arayışları sürüyordu. Şenol Güneş, Sergen Yalçın ve son olarak Fatih Terim’in de ismi yeni hoca olarak anılan Kartal’da başta siyah beyazlı taraftarları ters köşe yapan bir isim açıklandı. Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü Giovanni van Bronckhorst oldu.

BEŞİKTAŞ YENİ HOCASINI AÇIKLADI

Bir süredir Serdar Topraktepe’nin çalıştıdığı Beşiktaş’ta teknik direktör arayışları sona erdi. Yerli ve yabancı çok sayıda ismin geçtiği siyah beyazlı ekipten yeni hoca açıklaması geldi. Kulüp’ten yapılan açıklamada yeni hoca ile 1 yıl opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalandığı duyuruldu. Beşiktaş’ın yeni hocası Giovanni van Bronckhorst oldu.

2+1 YILLIK SÖZLEŞME İMZALANDI

Son olarak İskoçya ekibi Rangers’i çalıştıran Bronckhorst, Beşiktaş’ın yeni teknik direktörü oldu. Bronckhorst ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Yapılan açıklamada; ‘Profesyonel Futbol Takımımızın Teknik Direktörlüğü konusunda Giovanni van Bronckhorst ile bugün 2025-2026 sezonu sonuna kadar ve 2026-2027 sezonu için 1 yıllık opsiyonlu olacak şekilde sözleşme imzalanmıştır.’ denildi.

besiktas-yeni-teknik-direktorunu-buldu-ters-kosenin-boylesi.jpg

’MERHABA KARA KARTAL’

Beşiktaş’ın yeni hocası Bronckhorst, Beşiktaş için ilk mesajını yayınladı. Beşiktaş’ın sosyal medya hesabından paylaşılan videoda Bronckhorst, ‘Merhaba kara kartal! Ben Giovanni van Bronckhorst, Beşiktaş’a geliyorum’ diyor. Hollandalı çalıştırıcının yardımcılıklarını ise Jean van Gastel ile Serdar Topraktepe yapacak.