Beşiktaş yeni teknik direktörüne çok yakın! Masada 3 isim var

Geçtiğimiz sezona kötü bir başlangıç yapan ve sezon sonuna doğru da bir türlü hedefledikleri performansı sergileyemeyen Beşiktaş’ta peş peşe hoca değişiklikleri yaşanmıştı. Beşiktaş’ın yeni hocası kim olacak merak ediliyor.

Beşiktaş yeni teknik direktörüne çok yakın! Masada 3 isim var

Yeni sezon hazırlıklarına hızlı başlayan Beşiktaş’ta yeni teknik direktör sorusu yanıt buluyor. Beşiktaş’ın yeni hocası kim olacak, yeni sezonda takımın başına kim geçecek merak edilirken Beşiktaş’ta yeni teknik direktör arayışları sürüyor. Siyah beyazlı ekipte 3 isim gündeme geldi. Bu isimlerin hepsi yabancı hocalar. İşte Beşiktaş’ta yeni teknik direktörlük için masada olan isimler…

BEŞİKTAŞ YENİ TEKNİK DİREKTÖRÜNÜ ARIYOR

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğu ile kapatan Beşiktaş’ta yeni teknik direktörü arayışları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah beyazlı ekibin çalışmaları sürerken gündeme gelen isimlerin ise yabancı hoca ağırlıklı olduğu görülüyor. Son olarak Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş’ta yeni hoca kim olacak merak edilirken 3 hocanın ismi manşetlere taşındı.

besiktas-yeni-teknik-direktorune-cok-yakin-masada-3-isim-var.jpg

POCHETTINO VE XAVI İİSMLERİ GÜNDEMDE

Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst, Ole Gunnar Solskjaer ve Slaven Bilic ile yapılan görüşmelerden olumlu dönüşler almıştı. Ancak Kartal’ın hedefinde Pochettino ve Xavi olduğu ve bu sebeple diğer isimleri beklettiği iddia ediliyor. Gündeme gelen 3 teknik direktör arasında Beşiktaş’ın önde tuttuğu isimlerin Giovanni ve Bronckhorst olduğu belirtilirken siyah beyazlı ekibin asıl hedefinin ise Pochettino ve Xavi olduğu aktarılıyor.