Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini yaptı! İmzalar atılıyor

Sezonu Ziraat Türkiye Kupası Şampiyonluğuyla kapan Beşiktaş, yeni sezon için çalışmalara hızla başladı. İstediği gibi bir sezon geçiremeyen ancak Ziraat Türkiye Kupası finalinde yüzü gülen siyah beyazlı ekip yeni sezona çok iddialı girmek istiyor.

Beşiktaş yeni sezonun ilk transferini yaptı! İmzalar atılıyor

Beşiktaş’ta yeni sezon için çalışmalar hızlı başladı. Yeni sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen siyah beyazlı ekipte hareketlilik sürüyor. Yeni sezon için ilk transferini bitirdiği konuşulan Beşiktaş’ta sözleşmesi sona eren Salih Uçan ile yapılan görüşmelerin olumlu sonuçlandığı ve 30 yaşındaki orta saha oyuncusuyla resmi imzaların birkaç gün içinde atılacağı belirtiliyor.

SALİH UÇAN BEŞİKTAŞ’TA KALIYOR

Yeni sezona iddialı ve çok iyi bir başlangıç yapmak isteyen Beşiktaş’ta iç transfer çalışmaları devam ediyor. Siyah beyazlı ekipte sözleşmesi bitecek olan Salih Uçan ile yapılan görüşmelerin olumlu geçtiği konuşuluyor. Beşiktaş yönetimi, sözleşmesi sına erecek olan Salih Uçan ile sezon içinde yaptığı görüşmelerden herhangi bir sonuç alamamıştı. Orta saha oyuncusu ile yeniden görüşme gerçekleştiren Beşiktaş’ta mutlu sona yaklaşıldı.

besiktas-yeni-sezonun-ilk-transferini-yapti-imzalar-atiliyor.jpg

SALİH UÇAN’IN BEŞİKTAŞ KARNESİ

Beşiktaş ile Salih Uçan arasında yapılan görüşmelerden olumlu sonuçlar çıktı. Siyah beyazlı ekibin yıldız oyuncu ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. Salih Uçan’ın birkaç gün içinde resmi imzayı atması bekleniyor. Bu sezon Beşiktaş forması ile toplamda 38 maça çıkan orta saha oyuncusu Salih Uçan, başarılı performansıyla takdir topladı. Uçan, forma şansı bulduğu bu karşılaşmalarda 5 gol ve 6 asistlik performansıyla takımına katkı sağladı.