Batshuayi’nin Fenerbahçe’deki akıbeti belli oldu

Sezonu ikinci sırada kapatan Süper Lig devi Fenerbahçe’de yeni sezon hazırlıkları hızlı başladı. Jose Mourinho transferi ile yeni sezon hazırlıklarına başlayan sarı lacivertli ekipte takımda kim kalacak kim gidecek merak ediliyor.

Batshuayi’nin Fenerbahçe’deki akıbeti belli oldu

Fenerbahçe’deki performansıyla taraftarı mest eden yıldız golcü Batshuayi’nin sarı lacivertli ekipte devam edip etmeyeceği de en çok merak edilenler arasında. Yeni sezonda Batshuayi, Fenerbahçe kadrosunda olacak mı, olmayacak mı merak edilirken yıldız ismin Fenerbahçe’deki akıbetinin belli olduğu belirtiliyor. Fenerbahçe, Batshuayi’nin sözleşmesini uzatma kararı aldı. Aktarılan bilgilere göre Batshuayi’nin sözleşmesinde bulunan 1 yıllık opsiyon kullanıldı ve futbolcunun kontratı uzatıldı.

BATSHUAYI FENERBAHÇE’DE DEVAM EDECEK

Fenerbahçe’de yeni hoca Jose Maurinho heyecanı devam ederken yeni sezon hazırlıklarına hızlı başlayan sarı lacivertli ekipte kadroda kimler devam edecek, kimler ayrılacak hepsi araştırılıyor. Fenerbahçe’de geleceği en çok merak edilen futbolculardan biri de Michy Batshuayi. Attığı goller ve başarılı performansıyla taraftarı mest eden yıldız futbolcunun Fenerbahçe’de devam edip etmeyeceği merak ediliyordu. Batshuayi’nin yeni sezonda da Fenerbahçe ile yola devam edeceği belirtiliyor.

batshuayi-nin-fenerbahce-deki-akibeti-belli-oldu.jpgKONTRATI UZATILDI

Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre, Fenerbahçe’de Batshuayi’nin yeni sezon için kontratı uzatıldı. İddiaya göre, Bathsuayi’nin sözleşmesinde bulunan 1 yıllık opsiyonu kullanılarak kontratı uzatıldı. Batshuayi, bu sezon Fenerbahçe forması ile toplam 43 maça çıktı. 24 gole imza atan yıldız golcü, 3 asist kaydetti.