Aziz Yıldırım transfer listesini açıkladı! Sörloth Fenerbahçe’ye geliyor

Fenerbahçe’de 20 yıl başkanlık yapan ve yeniden Fenerbahçe başkan adayı olan Aziz Yıldırım, mevcut Fenerbahçe başkanı Ali Koç ile rakip. Fenerbahçe başkanlık seçimi büyük bir merakla beklenirken Aziz Yıldırım’dan bomba bir çıkış daha geldi.

Aziz Yıldırım transfer listesini açıkladı! Sörloth Fenerbahçe’ye geliyor

Jose Mourinho vaadiyle spor manşetlerinin en üst sıralarına yerleşen Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Ali Koç’un Mourinho çalımına olumlu tepki vermiş ve bu durumu pozitif karşılamıştı. Aziz Yıldırım’dan çok konuşulacak bir çıkış daha geldi. Yıldırım, transfer listesini de paylaştı. Jose Mourinho’nun istediği isimleri sıralayan Yıldırım, Lukaku ve Talisca’nın da ismini verdi.

AZİZ YILDIRIM’DAN SES GETİREN ÇIKIŞ

Gelecek hafta başkanlık seçiminin yapılacağı Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım ve Ali Koç arasında kıran kırana bir yarış var. Fenerbahçe başkan adayları vaatlerini tek tek açıklamaya devam ederken Ali Koç’tan rakibi Aziz Yıldırım’a Mourinho çalımı gelmişti. Mourinho gelişmesine olumlu yaklaşan Aziz Yıldırım’dan çok ses getiren bir çıkış daha geldi. Yıldırım, transfer listesini açıkladı.

aziz-yildirim-transfer-listesini-acikladi-sorloth-fenerbahce-ye-geliyor-002.jpg

AZİZ YILDIRIM’DAN MOURINHO YORUMU

Jose Mourinho ile görüşmesinden bahseden Aziz Yıldırım, Mahmur Bey ve Önder Bey Mourinho ile parasal anlamda anlaştı dedi. Avukatlarının sözleşme de hazırladıklarını söyleyen Aziz Yıldırım, ‘Biz orada bekledik çünkü o an imzanın hiçbir geçerliliği yok. Yönetimde değiliz. Onun üzerine bize dediler ki o görüşmeyi yaparken Mario Branco’nun kendisine Mendes’e geleceğini söyledi. Anlaşabiliyorlarsa anlaşsınlar dedim. Çünkü seçim var. Biz de istiyoruz gelmesini fark eden bir şey yok. Onun üzerine tamam dedim. Birkaç gün geçti onlar gitmişler gelmişler anlaşmışlar. Ama iyi oldu. Ben seçileceğim, benim dediğim adam yine teknik direktör oldu.’ dedi.

aziz-yildirim-transfer-listesini-acikladi-sorloth-fenerbahce-ye-geliyor-001.jpg

SORLOTH VE TALİSCA DA LİSTEDE

Transfer listesi ile ilgili de açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Sörloth ve Talisca’nın da içinde yer aldığı oyuncu listesini verdi. Onları da alsınlar diyen Yıldırım, ‘Lukaku’yu gidip alacaklar, söylüyorum gidin alın çünkü Mourinho istiyor. Bir de Roma’daki çocuk, Dybala var. Talisca gelmek istiyor. Bir de Trabzon’da oynayan santrafor var, Sörloth. Bir ikisini halletsinler şimdi. Gerisine biz gelince bakarız.’ ifadelerini kullandı.