Aziz Yıldırım Mourinho açıklamasıyla gündemde! Fenerbahçe’ye imzayı atmıştı

Yapılacak başkanlık seçimi merakla beklenen Fenerbahçe’de Jose Mourinho gündemi devam ediyor. Ali Koç’un Jose Mourinho hamlesinin ardından gözler Aziz Yıldırım’a çevrilmişti. Yıldırım’ın bu konuyla ilgili ne diyeceği merak konusuydu.

Aziz Yıldırım Mourinho açıklamasıyla gündemde! Fenerbahçe’ye imzayı atmıştı

Fenerbahçe’nin Jose Mourinho ile 2 yıllık sözleşme imzaladığına dair gündemin ardından gözler Mourinho ismini ilk gündeme taşıyan isim olan Aziz Yıldırım’a çevrildi. Aziz Yıldırım’ın bu hafta sonu Mourinho ile bir görüşme gerçekleştireceği ve önümüzdeki hafta da Mourinho’yu İstanbul’a getireceği konuşuluyordu. Ali Koç’un rakibi Aziz Yıldırım’a büyük bir çalım attığı ve Mourinho’nun Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmeye imza attığı konuşuluyor. Bu konuyla ilgili gözlerin çevrildiği Aziz Yıldırım’dan açıklama geldi.

AZİZ YILDIRIM’DAN OLUMLU TEPKİLER

Fenerbahçe’nin başkan adayı Aziz Yıldırım, teknik direktör vaadi olarak Jose Mourinho’yu duyurmuş ve takımın başına yıldız teknik adamı getireceğini söylemişti. Seçim sürecinde Aziz Yıldırım’a rakibi Ali Koç’tan büyük bir çalım geldi. Jose Mourinho’nun Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşmeye imza attığı belirtildi. Bu gelişmeye olumlu tepkiler veren Aziz Yıldırım, ‘İyi bir hamledir. Fenerbahçe’ye İsmail Kartal’dan sonra Jose Mourinho! Güzel işte Jose Mourinho ile anlaşmaları. Söylediler bana. Ben seçilirsem ben de çalışırım’ dedi.

aziz-yildirim-mourinho-aciklamasiyla-gundemde-fenerbahce-ye-smzayi-atmisti.jpg

‘GEREKİRSE İMZALAYIN DEDİM’

Seçim çalışmalarına devam eden Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, Mersin’d eyaptığı açıklamalarda Jose Mourinho’nun Fenerbahçe ile imzaladığı sözleşmeye değindi. Bunun iyi bir hamle olduğunu söyleyen Aziz Yıldırım, ‘Neyse akıllarına gelmiş gitmişler konuşmuşlar. Bana da sordu öbür taraf, gerekirse imzalayın dedim. Çünkü onların yetkisi var bizim yetkimiz yok şu anda. Onlar da Mourinho’ya talip olmuşlar. İyi bir hamledir. Sonuçta seçilirsek biz de çalışırız fark etmez.’ dedi.