Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı

Fenerbahçe’de gözler seçimli genel kurulda. Haziran ayı içerisinde yapılması beklenen seçimli genel kurulda adaylar kimler merak edilirken gözler Aziz Yıldırım’a çevrilmişti. Aziz Yıldırım’dan bir son dakika açıklaması geldi.

Aziz Yıldırım adaylığını resmen açıkladı

Fenerbahçe’nin mevcut başkanı Ali Koç, Fenerbahçe başkanlığına yeniden aday olduğunu duyurmuştu. Son günlerde başkan adaylığı için sık sık ismi geçen eski Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım’ın aday olup olmayacağı merak edilirken bir son dakika gelişmesi yaşandı. Aziz Yıldırım’dan adaylık kararı geldi. İşte Aziz Yıldırım’ın aldığı karar…

AZİZ YILDIRIM’DAN ADAYLIK KARARI

Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın Haziran ayı içerisinde yapılması beklenen seçimli genel kurulda Fenerbahçe başkan adayı olup olmayacağı merak ediliyordu. Aziz Yıldırım’ın adaylığını koyacağına dair iddialar sık sık spor manşetlerinde yer alsa da Yıldırım’dan gelecek açıklama bekleniyordu. Aziz Yıldırım'dan bir son dakika açıklaması geldi ve Yıldırım, adaylık kararını verdi.

aziz-yildirim-adayligini-resmen-acikladi.jpg

AZİZ YILDIRIM ADAY OLUYOR

Fenerbahçe’nin eski başkanı olan ve son günlerde adı Fenerbahçe başkanlığına adaylık için yeniden anılmaya başlanan Aziz Yıldırım’ın adaylıkla ilgili kararı ne olacak merak ediliyordu. Aziz Yıldırım, kongrede aday olma kararı aldı. Haber Global’e açıklamalarda bulunan Aziz Yıldırım, Çarşamba veya Perşembe günlerini işaret etti ve ‘Çarşamba veya Perşembe günü basın toplantısı yapacağız. Burada Fenerbahçe başkanlığına aday olacağımı açıklayacağım.’ dedi. Bu sözlerle adaylık kararını duyuran Aziz Yıldırım, başkan adayı olacağını da bizzat açıklamış oldu. Şimdi gözler Çarşamba veya Perşembe günü yapılacak olan basın toplantısında.