Astrolog Meral Güven canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü! Fenerbahçelilere küfürler yağdırdı

Astrolog Meral Güven, bu sezon Fenerbahçe’nin mucizevi bir şekilde şampiyon olacağını söyleyerek iddialı konuşmuştu. Galatasaray’ın şampiyon olması sonrası taraftarın kendisine tepki göstermesi sonrasında Meral Güven, açtı ağzını yumdu gözünü.

Astrolog Meral Güven canlı yayında açtı ağzını yumdu gözünü! Fenerbahçelilere küfürler yağdırdı

Süper Lig'de bu sezon şampiyonluk ipini Galatasaray gözledi. Ancak son günlerde astrolog Meral Güven'in Fenerbahçe'nin mucizevi bir şekilde şampiyon olacağı iddiaları gündeme oturmuştu. Meral Güven, Son ana kadar Fenerbahçe'nin şampiyon olacağını öne sürerken şampiyonluğu Galatasaray'ın alması ile birlikte tepkilerinde hedefine oturdu.

Fenerbahçe taraftarının kendisine yönelik tepkilerine sinirlenen Meral Güven sosyal medya hesabından peş peşe paylaşımlar yaparak Fenerbahçelilere ağır hakaretlerde bulundu. Bununla da yetinmeyen astrolog Meral güven bir canlı yayın açarak etmediği küfür bırakmadı.

CANLI YAYINDA ÇILGINA DÖNDÜ

Fenerbahçe'nin son anda şampiyonluğu kaybetmesinin ardından tepkilerin odağında son dönemlerin Gündem olan ismi Meral Güven vardı. Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden Meral Güven’e tepki gösterince Ünlü astrolog dayanamadı. Sosyal medya hesabından art arda paylaşımlar yapan Meral Güven, Fenerbahçe taraftarın Manipüle ettiğini açıkladı.

Bununla da yetinmeyen Meral Güven bir canlı yayın açarak hakaret ve küfürler yağdırdı. Meral Güven'in hedefinde spor yorumcuları da vardı. O canlı yayın sosyal medyanın da gündemine oturdu.

astrolog-meral-guven-canli-yayinda-acti-agzini-yumdu-gozunu-fenerbahcelilere-kufurler-yagdirdi-2.jpg