Arda Güler Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan ilk Türk futbolcu oldu

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan Milli gururumuz Arda Güler, Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu kazanan ilk Türk futbolcu oldu. Başarısını günden güne katlayan Güler, Real Madrid formasıyla attığı gollerle göğsümüzü kabartmıştı.

Arda Güler Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu yaşayan ilk Türk futbolcu oldu

UEFA Şampiyonlar Ligi’nde nefes kesen bir karşılaşma ekrana geldi. Almanya temsilcisi Borussia ile İspanya ekibi Real Madrid arasında oynanan Şampiyonlar Ligi final maçında kazanan takım Real Madrid oldu. Real Madrid, rakibini 2-0 mağlup ederek Şampiyonlar Ligi Şampiyonu oldu. Milli gururumuz Arda Güler, Şampiyonlar Ligi Kupasını kazanan ilk Türk olarak tarihe geçti. İşte detaylar…

DEV MAÇ NEFES KESTİ

UEFA Şampiyonlar Ligi final maçı futbolseverleri ekrana kilitledi. Borussia Dortmund ile Real Madrid arasında oynanan final maçının her dakikası büyük bir heyecanla takip edildi. Karşılaşmayı 2-0’lık skorla kazanan İspanya ekibi Real Madrid’de goller dakika 74’te Dani Carvajal’dan, dakika 83’te Vinicius Junior’dan geldi.

ARDA GÜLER SÜRE BULAMADI

Şampiyonlar Ligi final maçında yedek kadroda olan Arda Güler, karşılaşmaya ilk 11’de başlayamazken karşılaşma boyunca da süre bulamadı. Spor manşetleri ve sosyal medyada da gündem olan Şampiyonlar Ligi final maçının en çok konuşulan isimlerinden biri de Arda Güler oldu. Arda Güler, sosyal medyanın gündeminde ilk sıraya yerleşti.

arda-guler-sampiyonlar-ligi-sampiyonlugu-yasayan-ilk-turk-oldu.jpg

ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONLUĞU YAŞAYAN İLK TÜRK

Real Madrid’e transferiyle ülkemizi gururlandıran genç yetenek Arda Güler, Real Madrid formasıyla attığı gollerle de göğsümüzü kabarttı. Günden güne kendisini daha da geliştiren ve başarısına başarı katan Arda Güler, Şampiyonlar Ligi’ni kazanan ilk Türk futbolcu olarak tarihe geçti. Dev maçta Borussia Dortmund forması giyen Milli futbolcu Salih Özcan da maça yedek kulübesinde başladı ve ilerleyen dakikalarda da süre alamadı. Dev final maçını 2-0’lık skorla kazanan Real Madrid, kupayı 15. kez müzesine götürdü.