Arda Güler’in piyasa değeri güncellendi! EURO 2024’ü sallamıştı

Fenerbahçe’den Real Madrid’de transfer olan genç yıldız Arda Güler EURO 2024 turnuvasına damgasını vurmuştu. Başarılı performansıyla turnuvaya damga vuran Güler’in piyasa değeri de güncellendi.

Arda Güler’in piyasa değeri güncellendi! EURO 2024’ü sallamıştı

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 turnuvasındaki başarısı konuşulmaya devam ediliyor. Milli yıldızlardan Arda Güler de turnuvadaki performansıyla en çok konuşulan futbolculardan biri olmuştu. Genç yıldızın sahada yaptıkları dünya spor manşetlerinde en süt sıralara yerleşmiş ve adından sıkça bahsettirmişti. EURO 2024’e performansıyla damga vuran genç yıldızın Transfermarket değeri de güncellendi. İşte Arda Güler’in piyasa değerindeki artış ve güncel rakam…

PİYASA DEĞERİNDE BÜYÜK SIÇRAMA

Real Madird’e transferiyle tüm Türkiye’yi gururlandıran genç yetenek Arda Güler, Milli Takımımızdaki performansıyla da gönülleri fethediyor. EURO 2024 turnuvasındaki başarısıyla bir kez daha yeteneğini ortaya koyan Güler, dünya spor manşetlerinde ilk sıralarda yer buluyor. Arda Güler’in EURO 2024 turnuvası sonrası piyasa değerindeki güncelleme kısa sürede dikkat çekti. Piyasa değerinde büyük bir sıçrama yaşanan genç yıldızın yeni değeri 45 milyon Euro olarak değişti.

arda-guler-ini-piyasa-degeri-guncellendi-euro-2024-u-sallamisti.jpg

REAL MADRID’DE DEVAM EDECEK

Daha önce piyasa değeri 18 milyon Euro olarak gözüken Arda Güler’in güncelleme sonrasında Transfermarket değeri 45 milyon Euro olarak değiştirildi. Genç yıldızın Real Madird’de devam edip etmeyeceği de merak ediliyordu. Arda Güler, yeni sezonda da Real Madrid forması giyecek.