Arda Güler ilk 11’de başladı sahada yaptıklarını tüm stat ağzı açık izledi

Real Madrid’e transferiyle gündemden düşmeyen genç yetenek Arda Güler, yaşadığı talihsiz sakatlıklar sebebiyle bir türlü yeni takımında forma şansı bulamamıştı. Arda Güler, sonunda takımıyla ilk 11’de sahaya çıktı.

Arda Güler ilk 11’de başladı sahada yaptıklarını tüm stat ağzı açık izledi

Fenerbahçe’den Real Madrid’e transfer olan ve başarısıyla dillerden düşmeyen genç futbolcu Arda Güler, yaşadığı peş peşe sakatlıklar sebebiyle yeni takımında bir türlü forma şansı bulamamıştı. Sakatlığı atlatan ve takımıyla ilk 11’de sahada olmak isteyen Güler’in ne zaman yeşil sahalara çıkacağı tüm futbolseverler tarafından merak ediliyordu. Ve sonunda Arda Güler takımıyla ilk 11’de sahaya çıktı. Genç yetenek, Arandina ile oynanan ‘Kral Kupası’ maçında ilk 11’de başladı.

ARDA GÜLER REAL MADRİD FORMASIYLA İLK 11’DE BAŞLADI

Real Madrid’e transferiyle spor manşetlerinden düşmeyen yıldız futbolcu Arda Güler, yaşadığı peş peşe talihsiz sakatlıkların ardından formasına kavuştu. Sakatlığı atlatan ve yeşil sahalara dönmek için gün sayan Güler, Real Madrid’de ilk 11’de başladı. Real Madrid’in Arandina ile oynadığı ‘Kral Kupası’ maçında takımıyla ilk 11’de sahada olan Güler, sahada yaptıklarıyla futbolseverleri mest etti.

arda-guler-ilk-11-de-basladi-sahada-yaptiklarini-tum-stat-agzi-acik-izledi-001.jpg

REAL MARİD’DEKİ İLK FRİKİK ATIŞINI YAPTI

Performansıyla takdir toplayan Arda Güler, Real Madrid’deki ilk frikik atışını da yaptı. 18 yaşındaki genç yetenek, takım arkadaşına frikik atışını yapmak için ısrar etti ve karşılaşmanın 17. dakikasında frikik şansı elde eden Real Madrid’in atışını Arda Güler yaptı. Genç yıldızın vurduğu top direkten döndü.

arda-guler-ilk-11-de-basladi-sahada-yaptiklarini-tum-stat-agzi-acik-izledi.jpg

ARDA GÜLER MAÇIN İLK YARISINDAKİ EN İYİ OYUNCU

Real Madrid formasıyla ilk maçına çıkan Arda Güler’in istatistikleri de dikkat çekti. Genç yıldız ilk yarıda 10 üzerinden 7.4 puan alarak maçın ilk yarısındaki en iyi oyuncu oldu. Yüzde 89 pas yüzdesiyle oynayan Güler, karşılaşmada 2 kilit pas attı ve 3 şut çekerek 7 ikili mücadelenin 3’ünü de kazandı.

arda-guler-ilk-11-de-basladi-sahada-yaptiklarini-tum-stat-agzi-acik-izledi.jpeg