Arda Güler antrenman kriziyle ilgili sessizliğini bozdu! Yelek krizi ortalığı ayağa kaldırmıştı

EURO 2024’teki mücadelesi devam eden A Milli Futbol Takımımızın Çarşamba günü Çekya ile oynayacağı karşılaşma öncesinde çalışmaları sürüyor. Spor manşetleri ise Arda Güler’in antrenman olayını konuşmaya devam ediyor.

Arda Güler antrenman kriziyle ilgili sessizliğini bozdu! Yelek krizi ortalığı ayağa kaldırmıştı

Real Madrid’de forma giyen ve genç yaşındaki başarısıyla Türkiye’nin gururu olan göz bebeğimiz Arda Güler’in Çekya maçı öncesinde as takımla çalışma yapmak için yelek giydiği sırada A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Montella tarafından yeleğinin elinden alındığı ve takımdan ayrı çalıştırıldığı anlara ait görüntüler tepki toplamıştı. Arda Güler’den tartışma yaratan konuyla ilgili açıklama geldi. Güler, Montella ile aralarında herhangi bir kriz olmadığını belirtti.

YELEK KRİZİ ORTALIĞI AYAĞA KALDIRDI

A Milli Futbol Takımımız, EURO 2024’te mücadelesini sürdürüyor. Grup maçlarına çok iyi başlayan ancak Portekiz maçında puan kaybı yaşayan Türkiye, 26 Haziran 2024 Çarşamba günü Çekya ile mücadele edecek. Öekya maçı hazırlıkları sürerken Milli Takımda yaşanan yelek krizi futbolseverleri kızdırdı. Milli Takım’ın yaptığı antrenmanda gündem olan Arda Güler görüntüleriyle ilgili TFF’den de açıklama geldi. Söz konusu görüntülerde genç yıldız Arda Güler’in antrenmanda as takımla çalışmak için yelek giydiği sırada Montella tarafından yeleği elinden alınan ve takımdan ayrı çalıştırıldığı anlar yer alıyor.

arda-guler-antrenman-kriziyle-ilgili-sessizligini-bozdu-yelek-krizi-ortaligi-ayaga-kaldirmisti.jpg

TFF’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Görüntülerin spor manşetlerinde yer bulmasının ardından futbolseverler Arda Güler’e karşı yapılan bu davranışa tepki göstermeye başladı. Tepkiler çığ gibi büyürken TFF’den konuyla ilgili açıklama geldi. Türkiye Futbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamada; ‘A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur. Antrenman öncesinde Milli futbolcumuz Arda Güler’in kasığındaki ağrı nedeniyle Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlamak adına bireysel çalışma yapması konusunda heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır. İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, Milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir. Kalbi Türk Milli Takım için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız.’ ifadelerine yer verildi.

arda-guler-antrenman-kriziyle-ilgili-sessizligini-bozdu-yelek-krizi-ortaligi-ayaga-kaldirmisti-001.jpg

ARDA GÜLER SESSİZLİĞİNİ BOZDU

Gündemdeki kriz iddialarının ardından Milli futbolcu Arda Güler de sessizliğini bozdu. TFF’nin yaptığı paylaşımı kendi profilinde yayınlayan yıldız futbolcu, Montella ile aralarında herhangi bir kriz olmadığını belirtti.