Anderson Talisca adım adım Beşiktaş’a! Taraftarlar heyecanlı

Trendyol Süper Lig’in yeni sezonuna doğru yaklaşılırken Süper Lig ekiplerinin transfer hamleleri de devam ediyor. Gözler takımların yeni transferlerine çevrilirken Beşiktaş’ta Talisca hareketliliği yaşanıyor.

Anderson Talisca adım adım Beşiktaş’a! Taraftarlar heyecanlı

Beşiktaş’ta yeni sezon hazırlıkları hız kesmeden devam ediyor. Transfer çalışmalarını da sürdüren siyah beyazlı ekibin gündeminde Anderson Talisca var. Talisca, Süper Lig devleri Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin transfer gündemine gelirken Brezilyalı yıldız için Beşiktaş’tan kiralama teklifi geldiği konuşuluyor. Arabistan’dan ayrılma konusuna sıcak bakan yıldız futbolcunun Beşiktaş’a yakın olduğu da iddialar arasında.

BEŞİKTAŞ’TA TALISCA HAREKETLİLİĞİ

Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr forması giyen Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, Arabistan’dan ayrılmaya sıcak bakıyor. Yıldız isim için hem Beşiktaş hem de Fenerbahçe’nin devrede olduğu spor manşetlerinde konuşulanlar arasında. Talisca’nın bonservis bedelinin 13 milyon Euro olarak belirlendiği öğrenilirken Beşiktaş’ta Talisca hareketliliği yaşanıyor.

anderson-talisca-adim-adim-besiktas-a-taraftarlar-heyecanli.jpg

BEŞİKTAŞLI TARAFTARLAR ÇOK HEYECANLI

Yeni sezon için transfer çalışmalarına tüm hızıyla devam eden Beşiktaş’ta Talisca hareketliliği yaşanıyor. Beşiktaş’ın Brezilyalı yıldız Talisca’yı kadrosuna katmayı istediği belirtilirken Beşiktaşlı taraftarlar da son yaşanan gelişmeleri heyecanla takip ediyor. Daha önce de 2 sezon Beşiktaş forması giyen ve başarılı performansıyla taraftarın kalbinde taht kuran Talisca’nın ismi bir kez daha siyah beyaz kulüp ile anılıyor.

anderson-talisca-adim-adim-besiktas-a-taraftarlar-heyecanli-001.jpg

13 MİLYON EURO İSTENİYOR

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın transfer gündeminde Anderson Talisca var. Yıldız futbolcunun kulübü Al-Nassr’ın ise Talisca için 13 milyon Euro bonservis bedeli talep ettiği öğrenildi. Beşiktaş yönetiminin Talisca ile masaya oturacağı konuşuluyor. Eğer Talisca da Beşiktaş formasını yeniden giymek isterse Beşiktaş, Al-Nassr ile şartları tekrar değerlendirecek.