Ali Koç Mourinho’yu getirdi! Aziz Yıldırım başladı Ali Koç bitirdi

Fenerbahçe'de kıran kırana bir başkanlık yarışı sürerken Jose Mourinho gündemi de devam ediyor. Ali Koç ve Aziz Yıldırım arasında geçen başkanlık yarışında sürpriz gelişmeler yaşanıyor. Jose Mourinho anlaşması tamam mı?

Ali Koç Mourinho’yu getirdi! Aziz Yıldırım başladı Ali Koç bitirdi

Fenerbahçe2de başkan adayı Aziz Yıldırım, teknik direktör vaadini açıklamış ve Jose Mourinho’yu takımın başına getireceğini duyurmuştu. Mevcut başkan ve yeniden Fenerbahçe başkan adayı olan Ali Koç’tan ise Aziz Yıldırım’a büyük bir çalımın geldiği konuşuluyor. İddiaya göre Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. Mourinho’nun Fenerbahçe ile 2 yıllık sözleşme imzaladığı konuşuluyor.

JOSE MOURINHO FENERBAHÇE’DE

Fenerbahçe’de başkanlık yarışı sürerken başkanlık seçimi önümüzdeki haftaya ertelenmişti. Spor manşetlerinde gözler Fenerbahçe’nin başkanlık seçimine çevrilirken Jose Mourinho gündemi de sürüyor. JBilindiği gibi Jose Mourinho, Aziz Yıldırım’ın teknik direktör vaadiydi. İddiaya göre Ali Koç, bu konuda rakibi Aziz Yıldırım’a büyük bir çalım attı ve Jose Mourinho ile anlaşma sağladı.

ali-koc-mourinho-yu-getirdi-aziz-yildirim-basladi-ali-koc-bitirdi.jpg

ALİ KOÇ’TAN MOURINHO ÇALIMI

Yağız Sabuncuoğlu’ndan aktarılan habere göre, Fenerbahçe’de yeniden başkan adayı olan Ali Koç, Jose Moutinho transferini bitirdi. İddiaya göre Mourinho ile 2+1 yıllık sözleşme imzalandı. Acun Ilıcalı ve Ali Koç’un Londra yolcusu olduğu da konuşuluyor. İki ismin Londra’da Mourinho ile buluşarak Şampiyonlar Ligi finalini beraber izleyecekleri belirtildi. Fenerbahçe’de Mourinho için resmi açıklamanın ise kısa süre içinde yapılması bekleniyor.