Yaşayan En Güzel Kadın bakın kim seçildi

The Netizens Report dergisinin yaptığı bir oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu seçilirken 'Yaşayan en yakışıklı erkek' ise oyuncu Zhang Zhehan seçilmeyi başardı.

Yaşayan En Güzel Kadın bakın kim seçildi

Dilraba Dilmurat ikinci sırada yer alırken Hande Erçel ise üçüncü sırada yer alarak şaşkınlık yarattı. Dünyaca ünlü anket platformlarından biri olan The Netizens Report dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının 'Yaşayan en güzel kadını' ve 'Yaşayan en yakışıklı erkeği' belli oldu.

yasayan-en-guzel-kadin-bakin-kim-secildi.jpg

Oylamaya göre, 'Yaşayan en güzel kadın' Kızılcık Şerbeti'nin Doğa'sı Sıla Türkoğlu seçildi. 'Yaşayan en yakışıklı erkek' olarak ise Zhang Zhehan seçildi. Sıla Türkoğlu'nun en güzel kadın olması sosyal medyada da bomba etkisi yarattı. Güzel oyuncunun hayranları "Şahane karar" derken bazı sosyal medya takipçileri ise "Kime göre neye göre kim seçiyor bu güzelleri" şeklinde yorumlar yaptı. Dilraba Dilmurat ikinci sıraya kendisine yer bulurken son dönemlerde gündemden düşmek bilmeyen Hande Erçel ise üçüncü sırada yerini aldı. Oyuncu Halil İbrahim Ceyhan ise The Netizens Report Dergisinin yaptığı oylamada 2024 yılının en yakışıklı Türk erkeği seçilmeyi başardı.

yasayan-en-guzel-kadin-bakin-kim-secildi-001.jpg

SILA TÜRKOĞLU KİMDİR?

Sıla Türkoğlu 18 Nisan 1999, İzmir’de dünyaya elmiştir, Türk oyuncudur. Oyunculuğa 2018 yılında rol aldığı Ağlama Anne dizisiyle başlamıştır. 2019'da, Yemin dizisinde Suna karakterini, 7 Eylül 2020'de Kanal 7'de yayımlanmaya başlayan Emanet dizisinde Seher karakterine hayat vermiştir. 4 Temmuz 2022'de yayınlanan 416. bölümüyle Emanet dizisinden ayrılmıştır.