Turabi yastık savaşı turnuvasına katıldı görüntüleriyle herkesi şaşkına çevirdi

Survivor yarışmasıyla büyük bir ün kazanan Survivor Turabi’nin son katıldığı yarışma çok konuşuldu. Survivor 2024 kadrosunda da yer alan ancak yaşadığı sakatlık dolayısıyla yarışmaya devam edemeyen Turabi, yastık savaşı turnuvasına katıldı.

Turabi yastık savaşı turnuvasına katıldı görüntüleriyle herkesi şaşkına çevirdi

Survivor denildiğinde ilk akla gelen isimlerden biri olan Turabi Çamkıran, yarışmayla büyük bir ün kazanmış ve yaşadığı şampiyonluklarla da uzun süre konuşulmuştu. Survivor’ın 2024 All Star sezonunda da yer alan ancak yaşadığı sakatlık sebebiyle yarışmaya devam edemeyen Turabi, sosyal medya hesabını da oldukça aktif kullanıyor. Turabi’nin son olarak katıldığı yastık savaşı dövüşü herkesi çok şaşırttı.

TURABİ ÇAMKIRAN HAYRANLARINI ŞAŞIRTTI

Turbo Turabi lakabıyla tanınan ve Survivor yarışmasıyla büyük bir üne sahip olan Turabi Çamkıan, Survivor yarışmasına katıldığı sezonlarda gösterdiği başarılı mücadele ile hafızalara kazındı. Üs üste iki kez Survivor şampiyonu olmayı başaran Turabi Çamkıran, yaşadığı sakatlık sebebiyle Survivor All Str 2024’e devam edememişti. Yarışma sonrasında sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık adından söz ettiren Turabi, son görüntüleriyle hayranlarına büyük bir şaşkınlık yaşattı.

turabi-yastik-savasi-turnuvasina-katildigi-goruntuleriyle-herkesi-saskina-cevirdi.jpg

YASTIK SAVAŞI TURNUVASINA KATILDI

Turabi Çamkıran’ın Yastık Dövüşü Turnuvasına katıldığı anlara ait görüntüler kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. O dönemde sağlık sorunları da yaşayan Turabi’nin Yastık Dövüşü Şampiyonası ismi verilen bu organizasyonda ikinci sırada yer aldığı öğrenildi. Turabi’nin görüntülerinin kısa sürede gündem olduğu Yastık Dövüşü Şampiyonası, rekabetçi yastık savaşları düzenleyen ve boks ile karma dövüş sanatlarının unsurlarını özel yastıklarla birleştiren profesyonel bir spor organizasyonudur. Bu organizasyon 2021 yılında Steve Williams tarafından kurulmuştur. Turabi’nin hızla yayılan bu görüntülerinin de 10 ay önce gerçekleştirilen bir müsabakaya ait olduğu ortaya çıkarken Çamkıran’ın 2023 yılının Ağustos ayında katıldığı bu organizasyonda ikinci sırada yer aldığı belirtildi.