Somer Şef kaşık atmanın eşiğine geldi herkes aynı soruyu sordu: Şeflerin kaşık atması ne anlama gelir?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu gümbür gümbür başladı. Bu sezon yine adından sıkça bahsettirecek yarışmacılarla ekran macerasına başlayan sevilen yarışma programında dikkat çeken bir olay yaşandı.

Somer Şef kaşık atmanın eşiğine geldi herkes aynı soruyu sordu: Şeflerin kaşık atması ne anlama gelir?

Ünlü Şefler Somer Sivrioğlu, Mehmet Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya’nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye yarışmasında gündem olan bir olay meydana geldi. Ön eleme heyecanının devam ettiği MasterChef Türkiye 2024’te Somer Şef’in kaşık atmanın eşiğine geldiği bölüm merak uyandırdı. Herkes Somer Şef’in yaklaştığı bu hareketin ne anlama geldiğini araştırmaya başladı. Peki, Somer Şef kaşık attı mı? Şeflerin kaşık atması ne anlama geliyor? İşte tüm merak edilenler…

ŞEFLER BÜYÜK HEYECAN YAŞADI

TV8’in fenomen yarışma programlarından biri olan MasterChef Türkiye’nin yeni sezonu başladı. Survivor All Star’ın final bölümünün hemen ardından ekran macerasına start veren sevilen yarışma programında ön eleme heyecanı devam ederken 3 Şef’i birden heyecanlandıran bir tabak ortaya çıkarıldı. Sevilen programın 9. bölümünde izleyicinin dikkatini çeken ve herkesi meraklandıran bir olay yaşandı. Sezer Dirican isimli yarışmanın çıkardığı tabak tüm Şefleri heyecanlandırdı.

somer-sef-kasik-atmanin-esigine-geldi-herkes-ayni-soruyu-sordu-seflerin-kasik-atmasi-ne-anlama-gelir.jpg

SOMER ŞEF NEREDEYSE KAŞIK ATIYORDU

Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna’nın jüri koltuğunda oturduğu MasterChef Türkiye 2024’te Sezer Dirican’ın tabağı çok ama çok beğenildi. Deniz ürünleriyle bir tabak hazırlayan yarışmacı Sezer Dirican, üç jüri üyesine de büyük şaşkınlık yaşattı. Yarışmacının tabağını tattıktan sonra kaşık çıkarak ünlü Şef Somer Sivrioğlu, ‘Biz kaşığı, bu tabakta eleştirecek hiçbir şey yok dediğimizde atıyoruz. MasterChef tarihinde ilk defa elemelerde kaşık gelecekti. Ama maalesef sen şuan sadece görüntüsüyle yetineceksin. Çünkü pırasan çok diri. Eğer o pırasa da karidesin ve sosun gibi olsaydı MasterChef’te elemelerde ilk kaşık olan yarışmacı olacaktın. Kocaman bir evet ama gerçekten çok yazık oldu.’ yorumunda bulundu.

somer-sef-kasik-atmanin-esigine-geldi-herkes-ayni-soruyu-sordu-seflerin-kasik-atmasi-ne-anlama-gelir-001.jpg

ŞEFLERİN KAŞIK ATMASI NE ANLAMA GELİYOR?

Şeflerin kaşık atmasının anlamı; Yemekte hiçbir eksik bulunmadığı demektir. Bu durum aşçılık öğrencileri tarafından gururla karşılanmaktadır. Bir Şefin kaşık atması demek, yemekte hiçbir eksik olmadığı demektir.