Serdar Ortaç; 10 yılda 8 vefat yaşadım…

Serdar Ortaç açtığı yayınlar ve açıklamalar son dönemlerde gündemden düşmek bilmiyor.

Serdar Ortaç; 10 yılda 8 vefat yaşadım…

Şarkıcı, 2014 senesinde Chloe Loughnan ile nikah masasına oturmuş ve 2019 yılında ise yollarını ayırmıştı. Serdar Ortaç, son olarak sosyal medya hesabından eski eşi Chloe Loughnan'dan takipçileri tarafından gelen 'Boşandığı için üzülüyor' mesajlarına cevap verdi. Son zamanlarda açıklamaları ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmek bilmeyen ünlü şarkıcı Serdar Ortaç TikTok üzerinden açtığı canlı yayınlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

serdar-ortac-10-yilda-8-vefat-yasadim.jpg

Serdar Ortaç ve Chloe Loughnan 2014 yılında nikah masasına oturmuş, 2019 yılında ise ayrılma kararı almıştı. Ortaç, 5 yıl evli kaldığı eski eşi Chloe Loughnan hakkında ara ara açıklamalar yapmaya devam ediyor. Bu defa takipçilerinden gelen bir soruya cevap verdi. Şarkıcı, takipçileri tarafından gelen 'Chloe Loughnan'dan boşandığı için üzülüyor' mesajına yanıt olarak şu ifadeleri kullandı: "Babamı, küçük kardeşimi, gitaristimi, müzisyenlerimi kaybettim. Eski karım boşandı diye mi üzüleceğim.10 sene içinde 8 vefat yaşadım” dedi.

serdar-ortac-10-yilda-8-vefat-yasadim-001.jpg

SERDAR ORTAÇ HAKKINDA
16 Şubat 1970 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk öğretimini Kocamustafapasa'da ve ortaokul öğretimini Suadiye Lisesi'nde tamamlamıştır. Haydarpaşa Meslek Lisesinde torna-tesviye bölümünde liseyi bitirmiştir. Yüksek öğretimine Bilkent Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı Bölümünde başlamıştır. Fakat tahsilini tamamlamadan üniversiteden ayrılmıştır. 1993 senesinde İstanbul'da özel radyolarda program yapımcısı ve sunucu olarak çalışmıştır. Programlarını dinleyen bir plak yapımcısı tarafından Raks müzik şirketi ile anlaşma yapmasına kadar yazdığı şarkılarını, kendi sesi ile seslendirme şansını yakalamıştır ve ilk albümünü yapmıştır.