Nisa Bölükbaşı ünlü fenomenle nişanlandı

Survivor'da Barış ve Ogeday ile yaşadığı aşkla adından sık sık söz ettiren Nisa Bölükbaşı, bir süredir aşk yaşadığı Yiğit İnandı ile nişanlandı.

Nisa Bölükbaşı ünlü fenomenle nişanlandı

Nisa Bölükbaşı, nişan törenindeki sadeliğiyle dikkatleri üzerine çekti. Şampiyon olduğu Survivor'daki davranışları ve Barış ile Ogeday'la yaşadığı aşklarla adından uzunca bir süre söz ettirmeyi başaran Nisa Bölükbaşı, bir süredir fenomen Yiğit İnandı ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden ikili, geçtiğimiz gün nişanlandı.

nisa-bolukbasi-unlu-fenomenle-nisanlandi-001.jpg

Nisa Bölükbaşı, bir süre önce gönlünü fenomen Yiğit İnandı'ya kaptırmıştı. Geçtiğimiz gün ortak bir paylaşımda bulunan ikili, evlilik teklifinin müjdesini verdi. İkili daha sonra da aile arasında sade bir törenle nişanlandıklarını sevenleriyle paylaştı. Nişandan bir kareyi sosyal medya hesabından paylaşan Nisa Bölükbaşı'nın sadeliği ise dikkat çekti. Beyaz sade bir elbise giyen Nisa, saçlarını açık bırakarak yok denecek kadar da az makyaj yapmayı tercih etti. Şampiyon olduğu Survivor'daki davranışları ve Barış ile Ogeday'la yaşadığı aşklarla adından uzunca bir süre söz ettirmeyi başaran Nisa Bölükbaşı, bir süredir fenomen Yiğit İnandı ile aşk yaşıyor. İlişkilerini gözlerden uzak şekilde yaşamayı tercih eden ikili, geçtiğimiz gün nişanlandı.

nisa-bolukbasi-unlu-fenomenle-nisanlandi.jpg

YİĞİT İNANDI KİMDİR?
Survivor Yiğit, 19 Haziran, 1999 tarihinde hayata gözlerini açmıştır. Aslen Rizeli olan Yiğit İnandı, 10 yaşındayken ailesi ile beraber ABD'ye gitmiştir ve New York ile Florida'da yaşamıştır. Sosyal medyada paylaştığı videolarla dikkat çekmeyi başaran Yiğit, Instagram'da 87 bin takipçisi bulunmaktadır.