Heidi Klum acıya dayanamayıp gömleğinin düğmelerini açınca olanlar oldu…

Sean Evans'ın sunuculuğunu üstlendiği 'Hot Ones' programına model Heidi Klum konuk olarak katıldı.

Heidi Klum acıya dayanamayıp gömleğinin düğmelerini açınca olanlar oldu…

Klum baharatlı kanatlardan yiyince serinlemek için gömleğini çıkarınca sunucu büyük şaşkınlık yaşadı. 'Hot Ones' programına konuk olarak katılan Heidi Klum sosyal medyada adeta bomba etkisi yarattı. Heidi Klum "Hot Ones" programında baharatlı kanat yerken soğukkanlılığını korumaya çalıştı fakan çok geçmeden acı sosun etkisine kapıldı.

heidi-klum-aciya-dayanamayip-gomleginin-dugmelerini-acinca-olanlar-oldu.jpg

SUNUCU NEYE UĞRADIĞINI ŞAŞIRDI

Bölümün başında Klum, sunucu Sean Evans'a baharatlı yiyeceklerin hayranı olmadığını ifade ederek "Bugün benim için çok zor olacak gibi hissediyorum" dedi ve sonrasında olanlar oldu. Programda Klum ve Evans kanatlarını ısırdıktan sonra, Klum damak tadını değiştirmek için birkaç yudum ayran içmek durumunda kaldı ve "Ateşleniyorum" şeklinde konuştu. Fakat bu pek işe yaramamış görünüyırdu çünkü birkaç dakika sonra Klum ayranından birkaç yudum daha aldı ve üstünü tamamen çıkarmaya başladı. Evans elleriyle kendini yelpazelerken "Şimdi ben de sıcaklıyorum Heidi," şakasını yaptı. Güzel model bir süre acı sosun yarattığı etkisinde kalmaya devam etti. Klum programa daha sonra kırmızı sütyeniyle devam etti. O anları sosyal medya hesabında da yayınlayan Heidi Klum'a "Gömleğini çıkarmak zorunda mıydın?" şeklinde eleştiriler yapıldı.

heidi-klum-aciya-dayanamayip-gomleginin-dugmelerini-acinca-olanlar-oldu-001.jpg

HEİDİ KLUM KİMDİR?
Heidi Klum 10 Mayıs 2005’te, İngiliz müzisyen Seal ile nikah masasına oturdu. 12 Eylül 2005’te ikilinin ilk çocuğu, Henry Günther Ademola Dashtu Samuel, Los Angeles’ta hayata gözlerini açtı. 22 Kasım 2006’da ise ikinci çocukları Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel doğdu. Heidi, 2009'un Kasım ayının 9'unda bir kız çocugu dünyaya getirmiştir. Klum şu anda ailesiyle birlikte Amerika’da yaşamaya devam ediyor. Heidi 2010 yılında Victoria's Secret'ten emekliye ayrıldı.