Diletta Leotta ve Loris Karius evlendi

Can Yaman ile yaşadığı aşkla adından sık sık söz ettiren Diletta Leotta gönlünü Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius'a kaptırdı.

Diletta Leotta ve Loris Karius evlendi

Kısa süre önce bebek dünyaya getiren Diletta Leotta ve Loris Karius nikah masasına oturdu. İtalya'nın en çok takip edilen isimlerinden olan televizyon sunucusu Diletta Leotta'nun Türkiye'de de hatırı sayılır bir hayran kitlesi bulunuyor. Can Yaman ile ilişki yaşamasıyla ve pozlarıyla bilinen güzel sunucu ayrılık sonrası yeni aşka yelken açtı.

diletta-leotta-ve-loris-karius-evlendi.jpg

Beşiktaş'ın eski kalecisi Loris Karius ile birliktelik yaşayan güzel sunucu bir de çocuk dünyaya getirmişti. "Karius hayatımın erkeği" diyen Diletta Leotta çocuğunun babasıyla nikah masasına oturdu. İtalyan spiker Diletta Leotta güzelliğiyle bir kez daha görenleri kendine hayran bırakırken eşinin de yakışıklılığı dikkat çekti. Güzel sunucunun gelinlikteki "ALL I EVER WANTED / "Tüm istediğim" notu da sosyal medyada dikkat çekmeyi başardı. Diletta Leotta'nın gelinliği de sosyal medyada gündem olmayı başardı. Ünlü çifte takipçilerinden "Güzel masal çifti", "Harikasınız", "Kadın gelinlikle de çok güzel olmuş", "Gelinlik çok güzel" şeklinde yorumlar yapıldı.

diletta-leotta-ve-loris-karius-evlendi-001.jpg

LORİS KARİUS KİMDİR?
Loris Kairus, Alman asıllı dünya çapında tanınan ve beğeni kazanan aynı zamanda yakışıklılığı ile de insanları etkilemeyi başaran ünlü bir kalecidir. Loris Kairus, futbolun merkezi ve ekol isimlerinden olan Almanya'nın Biberach an der Riss kentinde hayata gözlerini açmıştır. Yetenekli oyuncu, futbol yaşantısına Mettenberg Jugend takımı ile adım atmıştır ve henüz 12 yaşında iken SSV Ulm 1846 Jugend'den Stuttgart'ın alt yapısına transfer oldu. Burada sergilediği performans ile Almanya genç milli takımlarına çağrıldı.