Aslı Enver imaj değiştirdi, herkes aynı yorumu yaptı

Kızı Elay'ı 4 Temmuz 2023 tarihinde kucağına alarak ilk kez annelik duygusunu yaşayan Aslı Enver, bir süredir ekranlardan uzak bir yaşam sürdürmeye devam ediyor.

Aslı Enver imaj değiştirdi, herkes aynı yorumu yaptı

Anneliğin tadını çıkarmaya devam eden Aslı Enver imaj değişikliğine gitti. Enver'e İstanbullu Gelin'deki rolü akıllara geldi 12 Kasım 2022'de sürpriz bir kararla Berkin Gökbudak ile nikah masasına oturan güzel oyuncu Aslı Enver, 4 Temmuz'da da kızı Elay'ı kucağına almıştı. Şimdilerde ekranlardan uzak olan ve vaktini minik kızıyla geçiren Aslı Enver zaman zaman sosyal medyada paylaşımlar yapmaya devam ediyor. Elay ile pozlarını da yayınlayan güzel oyuncu ne paylaşsa beğeni yağmuruna tutuluyor.

asli-enver-imaj-degistirdi-herkes-ayni-yorumu-yapti.jpeg

İSTANBULLU GELİNİ AKILLARA GETİRDİ
Aslı Enver son olarak kuaförden bir paylaşım yaptı. Saçlarını değiştiren güzel oyuncu Aslı Enver'in imaj değişikliğine ise anında yorum yağmuru oldu. Aslı Enver'i görenler İstanbullu Gelin dizisindeki halini hatırladı ve "Süreyya geri döndü", "Çok yakışmış", "İstanbullu Gelin sezon 2", "Doğal güzelliğin tanımı" şeklinde yorumlar yaptı.

asli-enver-imaj-degistirdi-herkes-ayni-yorumu-yapti.jpg

ASLI ENVER HAKKINDA

Aslı Enver 10 Mayıs 1984, Londra’da dünyaya gelmiştir, Türk oyuncudur. Kıbrıslı bir Türk babanın ve eğitim için Türkiye'den Londra'ya giden bir annenin ikinci çocuğu olarak dünyaya gelmiş olan Aslı Enver; 12 yaşına değin Londra'da yaşadı. Daha sonra ailesiyle Türkiye'ye yerleşen Aslı Enver; ülke değişimi sebebiyle bocalama geçirdiği dönemde annesinin yönlendirmesiyle Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk eğitimi alarak başladı. Pera Güzel Sanatlar Lisesinden ve Haliç Üniversitesi'nin tiyatro bölümünden mezun olan Aslı Enver kariyerinin ilk başında TRT de yayınlanan bir sitcomda 2 dakikalık bir rol aldıktan sonra Ayna adlı kısa filmde rol almıştır.