Aşkın Pusulası dizisi setinde ödeme krizi

Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün ortağı olduğu Alim Yapım imzalı “Aşkın Pusulası” dizisinin çekimlerine 6. bölümünde ara verildiği gün yüzüne çıkmış ve setin durma sebebinin ise teknik ekibe ödeme yapılmadığı olduğu ileri sürülmüştü.

Aşkın Pusulası dizisi setinde ödeme krizi

Dizinin başrol oyuncusu Engin Öztürk setin durma sebebi hakkında ilk kez yorum yaptı.

askin-pusulasi-dizisi-setinde-odeme-krizi.jpg

3 HAFTALIK ALACAKLARI OLDUĞU İDDİA EDİLİYOR
Kadir Doğulu ve Neslihan Atagül’ün ortağı olduğu Alim Yapım imzalı “Aşkın Pusulası” dizisinin çekimlerine 6. bölümünde ara verildiği gün yüzüne çıkmış ve setin durma sebebinin ise teknik ekibe ödeme yapılmadığı olduğu iddia edilmişti. Dizinin başrol oyuncusu Engin Öztürk setin durma sebebi hakkında ilk kez konuştu. “Aşkın Pusulası” dizisi Alperen Duymaz, Engin Öztürk ve Büşra Develi’yi başrollerde bir araya getirmişti. Başta yurt dışı için çekildiği açıklanan Alim Yapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda ise Burcu Akbaş yer alıyordu. 6 bölümü çekilen, 7. bölümü ise tamamlanamayan dizinin çekimlerinin geçtiğimiz haftalarda durduğu bilgisi aktarılmıştı. Setin durma sebebi ise ödeme krizi olduğu iddia edilmiş çalışanların içeriden 3 haftalık alacakları olduğu dile getirmişti.

askin-pusulasi-dizisi-setinde-odeme-krizi-001.jpg

Geçtiğimiz akşam Kenan Doğulu konserinde objektiflere yansıyan Engin Öztürk dizisinin durma sebebi hakkında ilk kez konuştu. Öztürk 'Ödeme alamadığınız için dizinin durduğu söylenmişti. Öyle mi?' sorusuna 'Ödeme ile ilgili bir sıkıntı yok. Yine başlayacak gibi' ifadeleriyle cevap verdi verdi. Öztürk, 'Durma gerekçesi nedir?' diye sorulunca da 'İnan bilmiyorum.' İfadelerini kullandı.