Arka Sokaklar sezon finali tarihi belli oldu! 19. sezon için nefesler tutuldu

Kanal D’nin en uzun soluklu yapımı olan Arka Sokaklar’ın yeni sezonu da büyük bir heyecan ve merakla takip edildi. Tam 18 sezondur ekran macerasına devam eden sevilen yapımın 19. sezonu olacak mı merak ediliyordu.

Arka Sokaklar sezon finali tarihi belli oldu! 19. sezon için nefesler tutuldu

Her Cuma yepyeni bölümleriyle ekrana gelen ve küçük büyük herkesi ekran başına toplayan sevilen dizi Arka Sokaklar’ın sezon finali ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yaz sezonunun gelmesiyle birlikte çok sayıda yapım sezon arası vererek 3 aylık bir tatile ayrıldı. Gözler Arka Sokaklar’a çevrilirken sevilen dizinin de sezon finali tarihi belli oldu. Peki, Arka Sokaklar sezon finali mi? Arka Sokaklar 19. sezon olacak mı? Arka Sokaklar devam edecek mi? Arka Sokaklar final mi yapacak? Arka Sokaklar bitti mi? Arka Sokaklar sezon finali ne zaman? İşte detaylar…

ARKA SOKAKLAR SEZON FİNALİ YAPACAK

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici konusuyla uzun yıllardır ekran macerasını sürdüren sevilen dizi Arka Sokaklar’ın sezon finali için geri sayım başladı. Her bölümü ayrı bir heyecan ve merakla takip edilen Arka Sokaklar dizisi 18. sezonunu noktalamaya hazırlanıyor. Dizinin sezon finali tarihi belli oldu. Arka Sokaklar dizisi 28 Haziran 2024 Cuma akşamı yayınlanacak olan 680. bölümüyle sezon finali yapacak.

arka-sokaklar-sezon-finali-tarihi-belli-oldu-19-sezon-icin-nefesler-tutuldu.jpg

ARKA SOKAKLAR’DAN 19. SEZON KARARI

Uzun yıllardır ekranda olan ve izlenme rekorları kıran Arka Sokaklar dizisi 18. sezonuyla da yine ekranların en çok izlenenleri arasında yer almayı başardı. Hayranlıkla takip edilen dizinin 19. sezonu için de meraklı bekleyiş başladı. Arka Sokaklar dizisi 3 aylık sezon arasının ardından Eylül veya Ekim ayında 19. sezonuyla yeniden ekranlarda olacak.