Ali Atay ve Serkan Keskin Anonim’de buluşacak

Leyla ile Mecnun dizisinin sevilen oyuncuları Ali Atay ve Serkan Keskin yeni dizide bir araya gelmeye hazırlanıyor. Anonim isimli dizinin yayın tarihi merak konusu oldu.

Ali Atay ve Serkan Keskin Anonim’de buluşacak

Leyla ile Mecnun dizisinin sevilen oyuncuları Ali Atay ve Serkan Keskin yeni dizide buluşmaya hazırlanıyor. 25 film tarafından çekilecek olan dizinin adı “Anonim” olarak açıklandı. Dizinin diğer başrol oyuncularının ise İlyas Özçakır ve Mehmet Özgür olduğu öğrenildi.

Dizinin senaryosu "Tarihi absürd olaylar günümüzde devam etse ne olurdu?” Sorusundan yola çıkılarak yazıldı. Yiğit Tümer, Arda Ergedik ve Fırat Parlak Dizinin hikayesini hazırlayan isimler arasında yer alıyor. Ali Atay ve Ekibi ise senaryoyu yazdı.

6 BÖLÜMLÜK MİNİ DİZİ

Gazeteci Birsen Altuntaş'tan edinilen bilgiye göre, Leyla ile Mecnun'un başrol oyuncuları Ali Atay ve Serkan Keskin'in yıllar sonra bir araya getiren dizi 6 bölüm sürecek. Dizinin yönetmen koltuğunda olgu Baran Kubilay oturuyor. Ayrıca diziye farklı kadın oyuncularında dahil olacağı öğrenildi. Dizide bir tarihçi anlatıcı olarak yer alacak. Dizinin ilk bölümünde Deniz Cengiz'in 2. Bölümünde ise İdil Sivritepe'nin rol olacağı öğrenildi.

Komedi türündeki 6 bölümlük dizinin Ekim ayında yayınlanacağı öğrenildi.