Tuvalet Kağıdı Fiyatları Düştü! 8’li, 12’li, 16’lı, 24’lü Hepsi İndirimde

O Market tuvalet kağıdı fiyatlarına eşi benzeri görülmemiş indirim yaptı. İndirimli tuvalet kağıdı ürünleri kapış kapış gidiyor, yetiştiren alıyor.

Tuvalet Kağıdı Fiyatları Düştü! 8’li, 12’li, 16’lı, 24’lü Hepsi İndirimde

Tuvalet kağıdı indirimi fırsatları yakından takip ediliyor. Kampanya haberi bu defa Zonguldak'ta yaşayan vatandaşlar için geldi. Lokal Market zinciri olan Paşalar Market, dev tuvalet kağıdı indirimini duyurdu. Ekonomik alışveriş yapmak, tuvalet kağıdı stoklarını yenilemek isteyenler fırsatı kaçırması. Çünkü tüm markalarda ve paketlerde indirim kampanyası var.

INDİRİMLİ TUVALET KAĞIDI FİYATLARI

Koronavirüs pandemisinin başından bu yana devam eden tuvalet kağıdı zamları yerini indirimlere bırakmaya başladı. Paşalar Market birçok farklı ürün ve marka grubunda dev indirime gitti. Merakla beklenen tuvalet kağıdı indirimli fiyatları şu şekilde:

40’lı EVO 3 katlı tuvalet kağıdı 195 TL

40’lı Familia 3 katlı tuvalet kağıdı 199,90 TL

32'li Solo 3 katlı tuvalet kağıdı 239,90 TL

32'li teno 3 katlı tuvalet kağıdı 159,90 TL.

Hesaplı ve kaliteli alışveriş yapmak isteyen vatandaşlar bu indirimi kaçırmasın. Yeni tuvalet kağıdı indirimi adeta stok yapmak için büyük fırsat sunuyor. Ancak kampanya sadece 3 gün sürecek nokta o sebeple indirimli alışveriş için market zincirine uğramayı ihmal etmeyin.