Tiktok’ta infial yaratan video! Küçük çocukla dudak dudağa görüntülerini paylaştı

TikTok’ta paylaşılan ve izleyenlere pes dedirten görüntülere bir yenisi daha eklendi. Bir kadının kuzeni olduğunu söylediği küçük çocuğu zorla dudaklarından öptürüp o anları kayıt altına alması izleyenleri ayağa kaldırdı.

Tiktok’ta infial yaratan video! Küçük çocukla dudak dudağa görüntülerini paylaştı

Sosyal medya platformu TikTok’ta bir kullanıcının kuzeni olduğunu iddia ettiği küçük çocukla paylaştığı video infial yarattı. Söz konusu videoda Duygu Özgül Kalebayır isimli kadının kuzeni olduğunu öne sürdüğü küçük çocukla dudak dudağa öpüştüğü anlar yer alıyor. Gelen tepkiler üzerine açıklama yapan kadının savunması da ayrı tepki aldı. İşte mide bulandıran görüntülere gelen savunma…

KÜÇÜK ÇOCUĞU DUDAKLARINDAN ÖPTÜRDÜ

TikTok’ta paylaşılan ve kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşen görüntüler tepki topladı. Duygu Özgül Kalebayır isimli kadının kuzeni olduğunu iddia ettiği küçük çocuğu zorla dudaklarından öptürerek o anları videoya aldığı ve TikTok hesabından paylaştığı görüldü. O görüntüleri paylaşan kadının ‘Ben dudak seviyorum. Yaladın sanki biraz öpmedin’ dediği videoya tepkiler çığ gibi büyürken gelen tepkiler üzerine açıklama yapan kadının savunması ise pes dedirtti.

tiktokta-infial-yaratan-video-kucuk-cocukla-dudak-dudaga-goruntulerini-paylasti.jpg

SKANDAL VİDEO

Küçük çocuğu dudaklarından zorla öptüren kadının videoda kullandığı skandal ifadeler de mide bulandırdı. Kadının o görüntülerde, ‘Öyle olmaz ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı? Beni öptün mü sen şimdi? Yaladın sanki biraz öpmedin. Öp beni. Öpersen bırakırım. Biz yanaktan öpüşmüyoruz. Çocukluğundan beri beni hep dudağımdan öpüyorsun’ dediği duyulurken gelen tepkiler üzerine açıklama yapan Kalebayır, videoyu çekerken çocuğun ailesinin yanında olduğunu söyledi ve ‘Çocuk beni öpüyor, seviyor, yalıyor. Çocuğun ailesi yanımızdaydı İstismar gizlidir kıyıda köşede çoluğa çocuğa bir şeyler yapmaktır. Ben kuzenimi istismar etmiş olsam çocuğun ailesinin yanında çocuğun beni öptüğü videoları çekim yapmam ve yüklemem bunu sosyal medyaya. Allah yardım etsin size. Siz kendi kendinize etkileşime devam edin benim zamanım yok sizin gibi boş insan olmadığım için açıklamalarımı yaptım işinize bakın.’ ifadelerine yer verdi.