SON DAKİKA Manisa’da korkutan deprem! Yıkım var mı, deprem kaç şiddetinde oldu?

Manisa’da hissedilen bir deprem meydana geldiği bildiriliyor. AFAD’dan yapılan son dakika açıklamaları takip edilirken ajanslara düşen ilk bilgilerde depremin merkez üssünün Soma olduğu kaydedildi.

SON DAKİKA Manisa’da korkutan deprem! Yıkım var mı, deprem kaç şiddetinde oldu?

Manisa'da meydana gelen depremi hissedenler büyük korku ve panik yaşadı. AFAD'dan yapılan son dakika açıklamasında depremin merkez üssünün Soma ilçesi olduğu bildirildi. Soma ilçesinde meydana gelen ve çevre illerden de hissedilen sarsıntının büyüklüğü ise 4,8 olarak ölçüldü. AFAD verilerine göre deprem saat 01.36 sularında meydana geldi.

MANİSA'DA KORKUTAN SARSINTI

Manisa'da hissedilen bir deprem meydana geldiği aktarılırken AFAD'dan sarsıntının merkez üssü ve büyüklüğüyle ilgili peş peşe açıklamalar geldi. AFAD'ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamada Soma merkezli depremin büyüklüğü 4,8 olarak kaydedildi. Sarsıntının saat 01.36 sıralarında meydana geldiği aktarıldı. Büyük korku ve panik yaşatan depremin yerin 10.24 kilometre derinliğinde yaşandığı bilgisine yer verildi.

son-dakika-manisa-da-korkutan-deprem-yikim-var-mi-deprem-kac-siddetinde-oldu.jpg

ÇEVRE İLLERDEN DE HİSSEDİLDİ

25 Haziran 2024 Salı saat 01.36 sularında meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki Manisa Soma merkezli deprem çevre illerden de hissedildi. Depremin Manisa merkez, İzmir, Bursa, Balıkesir ve Çanakkale'den de hissedildiği bilgisine yer verildi. Depremin ardından herhangi bir olumsuz durum ihbarı alınmadı. Ekipler depremin ardından saha çalışması başlattı.