Para alışverişi kanlı bitti!

Denizli'nin Çardak ilçesinde, Cihat Arman (45) borç meselesi sebebiyle tartışma yaşadığı arkadaşı Osman Eren'i (55) tüfekle vurarak canına kıydı.

Para alışverişi kanlı bitti!

Gözaltına alınan Arman'ın arkadaşını, kefil olduğu krediyi ödemeyince evine haciz geldiği için çıkan tartışmada öldürdüğü bilgisi edinildi. Kan donduran bu olay, saat 10.00 sıralarında Gemiş Mahallesi'nde yaşandı. Arazide hayvanlarını otlatmaya çıkan çoban Cihat Arman ile kendisi gibi çoban olan arkadaşı Osman Eren arasında tartışma meydana geldi. Tartışma kavgaya dönüşünce Cihat Arman, yanındaki ruhsatsız tüfekle Osman Eren'i karnından ağır yaraladı.

para-alisverisi-kanli-bitti.jpg

MÜDAHALELERE RAĞMEN KYRTARILAMADI

Çevredekilerin ihbarının ardından olay yerine acil sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Acil sağlık ekibi tarafından ambulansla Çardak Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Osman Eren, yapılan tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi.

para-alisverisi-kanli-bitti-001.jpg

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR
Jandarma ekipleri olay yerinde Cihat Arman'ı gözaltına aldığı öğrenildi. Arman'ın arkadaşı Eren'e bankadan kredi çekerken kefil olduğu, Eren'in borçlarını ödememesi üzerine evine haciz geldiği için bir süredir kavgalı oldukları olayın da bu sebeple yaşandığı ortaya çıktı. Jandarma ekiplerinin olaya ilişkin başlattığı soruşturma hala devam ediyor.