Öz kızını istismar ederken yakalanan sapık baba hakkında karar verildi

Bursa’da meydana gelen iğrenç olayda baba G.K.’nın 15 yaşındaki kızına otomobilde cinsel istismarda bulunurken yakalandığı öğrenildi. Kızını istismar ederken yakalanan ve tutuklanan babanın ifade değişikliği sonrası tahliye oldu.

Öz kızını istismar ederken yakalanan sapık baba hakkında karar verildi

Otomobilin içinde 15 yaşındaki kızı R.K.’yı istismar ederken yakalanan 44 yaşındaki G.K. hakkında, 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Olayın ardından tutuklanan ancak kızının ifadesini değiştirmesi üzerine tahliye olan G.K.’nın hakkında açılan davanın ilk duruşmasında yeniden tutuklandığı öğrenildi. Mahkeme,15 yaşındaki kızın baskı altında ifadesini değiştirdiğini düşünerek devlet yurdunda koruma altına alınmasına karar verdi.

KIZINI OTOMOBİLDE İSTİSMAR EDERKEN JANDARMA YAKALADI

Olay, Bursa’nın İnegöl ilçesinde 2023 yılının Nisan ayında yaşandı. Edinilen bilgilere göre o tarihte devriye görevi yapan Jandarma ekipleri, park halindeki otomobili şüphe üzerine kontrol etti ve iddiaya göre 15 yaşındaki kızı ile oral yoldan ilişkiye giren G.K.’yı suçüstü yakaladı. Karşısında Jandarma ekiplerini görünce büyük bir şok yaşayan ve pantolonunu hızla yukarı çekerek fermuarını kapatan G.K., ‘Ben ne yaptım? Allah benim belamı versin komutanım. Bizi bırakın gidelim. Bir daha böyle bir şey yaşanmayacak’ diyerek ağlamaya başladı.

oz-kizini-istismar-ederken-yakalanan-sapik-baba-hakkinda-karar-verildi.jpg

KÜÇÜK KIZIN İFADESİ KAN DONDURDU

Olayın ardından 15 yaşındaki mağdur kız çocuğunun pedagog eşliğinde ifadesi alındı. İfadesine başvurulan R.K., ‘Babam, ben başka kadınlara gideceğim diyerek bana baskı yapıyordu. Ailemin dağılmasından korktuğum için oral yol ile ilişki teklifini kabul ettim. Daha önce beni otomobil ile boş tarlaya getiriyordu. Sonunda yakalandık’ dedi. İfadenin ardından baba G.K., işlemleri sonrasında çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

oz-kizini-istismar-ederken-yakalanan-sapik-baba-hakkinda-karar-verildi-001.jpg

İFADESİNİ DEĞİŞTİRİNCE TAHLİYE OLDU

Kızını otomobilde istismar ederken yakalanan G.K.’nın savcılık soruşturmasında kızının, ‘Daha önce verdiğim ifade doğru değil. Babam bana evde baskı yapıyordu. Dışarı çıkmamı istemiyordu. Yakalanınca böyle bir yalan söylemek zorunda kaldım.’ şeklinde sözlerle ifadesini değiştirmesinin ardından tahliye edildi. G.K. hakkında İnegöl 2. Ağır Ceza Mahkemesi tarafından ‘Çocuğun nitelikli cinsel istismarı’ suçundan 30 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı. Duruşmada o gün devriye gezerken G.K.’yi suçüstü yakalayan Jandarma ekiplerinin ifadesine de başvuruldu. Hakkındaki suçlamaları reddeden sanık G.K.’nın akrabalarının da tanık olarak dinlendiği duruşmanın ardından mahkeme heyeti, babasının cinsel istismarına uğradığı iddia edilen 15 yaşındaki kız çocuğunun devlet koruması altına alınmasına karar verdi. Kızın baskı altında ifadesinde değişiklik yaptığı yönünde değerlendirme yapan mahkeme heyeti, sanık G.K.’nın tekrar tutuklanarak cezaevine gönderilmesine karar verdi.