Müge Anlı kıyma makinesini stüdyoya getirdi! İçinde insan çekildiği iddia edilen makine canlı yayında

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen kıyma makineli cinayet iddiası günlerdir Türkiye’nin gündeminde. İçinde insan çekildiği iddia edilen kıyma makinesi canlı yayına getirildi ve stüdyonun ortasına konuldu.

Müge Anlı kıyma makinesini stüdyoya getirdi! İçinde insan çekildiği iddia edilen makine canlı yayında

Hafta içi her gün yepyeni bölümleriyle canlı olarak ekrana gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programında gündeme gelen ve işlenme başlanan kıyma makineli cinayet iddiası günlerdir gündemden düşmüyor. Canlı yayında dile getirilen iddialar herkesin kanını dondurdu. İçinde bir adamın çekildiği iddia edilen kıyma makinesi canlı yayına getirildi ve stüdyonun tam ortasına konularak önemli bir delil olarak incelendi. Cinayetle suçlanan taraflar da Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda karşı karşıya geldi.

TÜRKİYE BU OLAYI KONUŞUYOR

Türkiye, günlerdir Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında işlenen ‘Kıyma makinesinde cinayet’ iddiası olayını konuşuyor. Gündeme gelen iddialar oldukça vahim. İddiaların odağındaki Güllü Çolak ve diğer şüpheliler canlı yayında açıklamalarda bulundu. Müge Anlı ve ekibi iddiaların odağındaki kıyma makinesini stüdyoya getirdi. İçinde insan çekildiği iddia edilen kıyma makinesi stüdyonun tam ortasına konuldu ve önemli bir delil olarak incelenmeye başlandı.

muge-anli-kiyma-makinesini-studyoya-getirdi-icinde-insan-cekildigi-iddia-edilen-makine-canli-yayinda.jpg

KIYMA MAKİNESİ STÜDYODA

Güllü Çolak, annesi ve ağabeyinin bir kişiyi öldürerek kıyma makinesinden çektikleri iddia edildi. İhanet, yalan, dolandırıcılık ve cinayet iddialarının peş peşe geldiği stüdyoda dile getirilen iddialar herkesin kanını dondurdu. Kahramanmaraş’ta yaşandığı iddia edilen olayda Ahmet’in canlı yayında anlattıkları tüyler ürpertti. Güllü Çolak ve annesinin bir adamı öldürdükten sonra kıyma makinesinden çektikleri iddia edildi. Duyanların kulaklarına inanamadığı olay Müge Anlı ile Tatlı Sert stüdyosunda işlenmeye başlandı. Canlı yayına gelen telefon bağlantıları ve bu konuyla ilgili gelen tüm ihbarlar dinlendi. Sosyal medyada da geniş yer bulan bu olayın ardından kıyma makinesi stüdyoya getirildi. Çolak ailesi haklarındaki tüm iddiaları reddederken öldürülerek kıyma makinesinde çekildiği iddia edilen kişinin kim olduğu araştırılmaya başlandı. İddialar araştırılmaya devam edilirken ailenin söz konusu kıyma makinesini ederinin çok altında bir fiyata satışa çıkarması da dikkat çekti. Korkunç iddiaların ortaya atıldığı bu olayda söz konusu kıyma makinesinin bir metal kaşığı bulgur tanesi kadar küçültebilecek güçte olduğu belirtildi.

muge-anli-kiyma-makinesini-studyoya-getirdi-icinde-insan-cekildigi-iddia-edilen-makine-canli-yayinda-001.jpg