Köpek saldırısına uğrayan Tunahan’ın babası Meclis’te haykırdı: Benim çocuğum diri diri yendi

Sahipsiz sokak hayvanlarıyla ilgili yas ateklifi Meclis’te görüşülüyor. Başıboş köpeklerle ilgili kanun teklifinin Meclis’teki komisyon görüşmelerinde tansiyon sık sık yükseldi. Görüşmedeki tartışmalar ise tepki çekti.

Köpek saldırısına uğrayan Tunahan’ın babası Meclis’te haykırdı: Benim çocuğum diri diri yendi

Başıboş sokak köpeklerinin uyutulmasının da tartışıldığı yasa teklifi ile ilgili tüm gelişmeler kamuoyunun da yakın takibinde. TBMM’de yapılan komisyon görüşmelerine mağdur aileler de geldi. Mağdur ailelerin tepkisine sert çıkan muhalefet milletvekillerinin mağdur ailelerle tartıştığı anlar ise an be an kameralara yansıdı. Kısa sürede gündem olan bu görüntülere vatandaşlardan tepki yağdı. Köpek saldırısında yaralanan Tunahan Yılmaz’ın babası da Meclis’te oğlunun yaşadıklarını haykırdı.

KÖPEK SALDIRISINDA YARALANAN ÇOCUĞUN BABASI İSYAN ETTİ

Ankara’da başıboş sokak köpeklerinin saldırısına uğrayan ve ağır yaralanan ilkokul öğrencisi Tunahan Yılmaz’ın babası Halil Yılmaz, sahipsiz hayvanlarla ilgili yasa teklifinin görüşüldüğü komisyona geldi. Komisyonda Milletvekillerinin tartışmalarına tepki gösteren baba Halil Yılmaz, CHP ve DEM Parti Milletvekillerine tepki göstererek isyan etti.

kopek-saldirisina-ugrayan-tunahan-in-babasi-meclis-te-haykirdi-benim-cocugum-diri-diri-yendi.jpg

kopek-saldirisina-ugrayan-tunahan-in-babasi-meclis-te-haykirdi-benim-cocugum-diri-diri-yendi-001.jpg

BABA HALİL YILMAZ: BENİM ÇOCUĞUM DİRİ DİRİ YENDİ

Komisyondaki tartışma esnasında ‘Sen kimsin’ diye bağıran muhalefet milletvekillerine isyanını dile getiren Halil Yılmaz, çocuğunun başına gelenleri komisyonda haykırdı ve ‘Benim çocuğum diri diri yendi. 10 yıl tedavi görecek. Ben Allah’a çocuğumu alsın diye yalvardım’ dedi. O anlarda sinir krizi geçiren acılı babaya yanıt veren muhalefet milletvekilleri, ‘Çocukları alet etmeyin’ sözleriyle tepki gösterdi.