Emekliye Güzel Haberi Bakan Işıkhan Verdi! 4-5-6 Mayıs'ta İlave Ödemeler Başlıyor

Emekliye son dakika müjdeli duyuru Bakan Işıkhan’dan geldi. Maaşa ilave ödemeler 4-5-6 Mayıs’ta başlıyor.

Emekliye Güzel Haberi Bakan Işıkhan Verdi! 4-5-6 Mayıs'ta İlave Ödemeler Başlıyor

Emekliye Güzel Haberi Bakam Işıkhan Verdi! 4-5-6 Mayıs'ta İlave Ödemeler Başlıyor!

Emekliye sabah müjdesi Bakan Işıkhan’dan geldi. 4-5-6 Mayıs’ta maaşa ilave ödemeler hesaplara geçiyor. SSK, Bağ-Kur 4C ve EYT emeklisi fark etmeden ödeme yapılacak. Ödeme miktarı ise maaşa göre değişiyor. İşte milyonlarca emekli için Mayıs ayında rahat bir nefes aldıracak ek ödeme imkanları…

Mayıs ayının gelmesi ile birlikte emeklilerde yeni promosyon rakamlarını araştırmaya başladı. 4A 4B 4C ve EYT emeklisi için bankalar Mayıs rakamlarını güncellemeyi sürdürüyor. Son dakika müjdeli duyuruyu ise Bakan Işıkhan yaptı. Emekli maaşı alanlara yönelik ekstra ödemeler 4 5 6 Mayıs'ta başlıyor. Milyonlarca emeklinin yararlandığı Maaş promosyonu fırsatlarında özel bankalar zirvede yer alıyor. Kamu bankalarında da son yapılan güncelleme ile birlikte rakamları artık azımsanmayacak duruma geldi. Ayrıca bankalarda promosyonun yanı sıra emekli müşterilerine özel ekstra fırsatlarda yoğun bir şekilde devam ediyor. Emekli maaşı alanlar için yeni özel kampanyalar ve detaylar haberimizde…

emekliye-guzel-haberi-bakam-isikhan-verdi-4-5-6-mayista-ilave-odemeler-basliyor-1.jpg

SGK 19 BANKA İLE YENİDEN ANLAŞTI

2018 yılından bu yana emeklilere bankalar tarafından ödenen emekli maaş promosyon ücretleri son 2 yıldır adeta zirveye çıktı. Emekli maaşlarına yapılan yüksek zamlar ve Enflasyonun yüksek çıkması nedeniyle bankalarda promosyon artışını ciddi bir oranda yaptı. SGK ise 31 Mart seçimlerinden hemen önce bankalarla yeniden masaya oturarak yeni promosyonları belirledi.

Tam 19 bankada emekliye yönelik promosyon fırsatları güncellenirken zirveye oturan bankalarda belli oldu. Özel bankalar promosyon konusunda son derece cazip teklifler sunuyor. Kamu bankalarında da rakamlar yükseldi ve aynı zamanda emekli kredisi gibi avantajlar arttı.

emekliye-guzel-haberi-bakam-isikhan-verdi-4-5-6-mayista-ilave-odemeler-basliyor-2.jpg

4-5-6 MAYIS’TA ÖDEMELER BAŞLIYOR

Emekliye banka promosyon ödemeleri mayıs ayı için başladı. 4 5 6 Mayıs'ta da emekli maaşına ek verilecek birçok ödeme bulunuyor. Maaş promosyonları mayıs ayı için en az 8.000 TL en fazla 18.000 TL aralığında oldu. Kamu bankaları 8.000 - 12.000 arasında Maaş promosyonu sunarken özel bankalar ise 10.000 TL'den başlıyor ek fırsatlarla birlikte 18.000 TL'ye kadar çıkıyor.

emekliye-guzel-haberi-bakam-isikhan-verdi-4-5-6-mayista-ilave-odemeler-basliyor-3.jpg

ARTIK BAŞVURULAR ÇOK KOLAY

Bankalarda artık dijitalleşme hızla yayılmaya devam ediyor. Bu sebeple de emekliler için promosyon başvuruları son derece hızlı ve pratik oluyor. Eskisi gibi banka şubelerine gitmek, sıra beklemek yok. Promosyon almak için Seçtiğiniz bankanın mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyip ardından da yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklayarak emekli maaşınızı dijital asistan aracılığıyla Hızlı ve kolay taşıyabilirsiniz.

emekliye-guzel-haberi-bakam-isikhan-verdi-4-5-6-mayista-ilave-odemeler-basliyor-4.jpg

NAKİTE İHTİYACI OLANLARA ÖZEL FAİZLİ KREDİ FIRSATLARI

Ayrıca Nakit paraya ihtiyacı olanlar için özel faizli kredi fırsatları da Seçtiğiniz bankalarda sizi bekliyor. Özellikle kamu bankaları emekli kredisi konusunda son derece cazip teklifler hazırladı. 50.000 TL'ye kadar emekli kredisi kullanmak isteyenlere düşük faizli ve uzun vadeli kredi seçenekleri sunuluyor. Maaşınızı taşıyarak tüm bu avantajlardan faydalanmak için 31 Mayıs'a kadar süreniz var.