Duygu Özgül Kalebayır TikTok’ta küçük çocukla zorla öpüşmüştü! Polis gözaltına aldı

TikTok videosuyla gündem olan ve kısa sürede tepkilerin odağına yerleşen Duygu Özgül Kalebayır isimli sosyal medya kullanıcısı yayınladığı videoda kuzeni olduğunu iddia ettiği küçük bir çocuğu zorla dudaklarından öptürmüştü.

Duygu Özgül Kalebayır TikTok’ta küçük çocukla zorla öpüşmüştü! Polis gözaltına aldı

Sosyal medyada paylaşılan skandal videolara bir yenisi daha eklendi. Sosyal medya platformu TikTok’ta paylaşılan bir videoda bir kadının kuzeni olduğunu öne sürdüğü küçük bir çocuğu zorla dudaklarından öptürdüğü anlara ait videosu tepki topladı. Duygu Özgül Kalebayır isimli TikTok kullanıcısının bu videosuna tepkiler çığ gibi büyürken sosyal medyayı ayağa kaldıran bu görüntülerin ardından genç kadın polis ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KÜÇÜK ÇOCUĞU ZORLA DUDAKLARINDAN ÖPTÜRÜYOR

TikTok kullanıcısı olan Duygu Özgül Kalebayır, hesabından paylaştığı bir videoda kuzeni olduğunu iddia ettiği küçük çocukla dudak dudağa öpüşüyor ve o anları kayda alıp paylaşıyor. Söz konusu videoda küçük çocuğu dudaklarından öptüren Kalebayır söz konusu videoda küçük çocuğa, ‘Öyle olmaz. Ben dudak seviyorum. Benim dudağım ora mı? Beni öptün mü sen şimdi? Yaladın sanki biraz öpmedin. Öp beni. Öpersen bırakırım. Biz yanaktan öpüşmüyoruz. Çocukluğundan beri beni hep dudağımdan öpüyorsun’ diyor.

duygu-ozgul-kalebayir-tiktok-ta-kucuk-cocukla-zorla-opusmustu-polis-gozaltina-aldi.jpg

AİLE VE SOSYAL HİZMETLER BAKANLIĞI DEVREYE GİRDİ

Küçük çocuğun yer aldığı skandal video kısa sürede sosyal medyada gündem olurken devreye Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı girdi. Bakanlık’tan yapılan açıklamada, görüntülerdeki Duygu Özgül Kalebayır isimli genç kadının gözaltına alındığı bilgisine yer verildi. Söz konusu görüntülerle ilgili Nevşehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı. Başlatılan soruşturma kapsamında hem çocuğun hem de ailesinin ifadelerine başvuruldu. Gündem olan videonun eski olduğu bilgisine ulaşıldı.

duygu-ozgul-kalebayir-tiktok-ta-kucuk-cocukla-zorla-opusmustu-polis-gozaltina-aldi-001.jpg

GÖZALTINA ALINDI

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’ndan yapılan açıklamada küçük çocuğu zorla dudaklarından öptüren ve video kaydını sosyal medya hesabından paylaşan Duygu Özgül Kalebayır isimli kullanıcının gözaltına alındığı duyurulurken çocuğun durumunun da yakından takip edileceği belirtildi. Ayrıca Duygu Özgül Kalebayır isimli sosyal medya kullanıcısının TikTok hesabının kapatıldığı bilgisi de açıklamada yer aldı. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, sürecin yakın takipçisi olacak.