Diyarbakır’da Gazze protestosu! Slogan atarak mağazaları bastılar

İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen bir grup, hamburger ve kahve zinciri mağazalarına girdi ve protesto gösterisi yaptı. Grubun protesto anında ‘Cenk, cihat, şehadet’ sloganları attığı öğrenildi.

Diyarbakır’da Gazze protestosu! Slogan atarak mağazaları bastılar

Aylardır kadın, çocuk, yaşlı, genç demeden Gazzeli sivillere zulmü yaşatan İsrail, şiddetli saldırılarına devam ederken Diyarbakır’da İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki için protesto düzenlendi. İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarına tepki için protesto düzenleyen bir grubun bir kahve zinciri ve hamburger mağazalarına girdiği görüldü. Slogan atan ve renkli boya dolu olan balonları mağazaların içine fırlatan grubu gören müşteriler ise kendilerini panikle dışarı attı.

DİYARBAKIR’DA GAZZE PROTESTOSU

İsrail’in Gazze’ye yönelik şiddetli saldırıları ve sivil halkın hedef alındığı vicdanları sızlatan olaylara tepkiler devam ediyor. Son olarak Diyarbakır’da da Gazze’ye yönelik insanlık dışı saldırılara tepki için protesto düzenlendi. İsrail menşeli ürünlerin boykotuna devam edilirken Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir fast food ve kahve zincirinin şubelerine tepki geldi.

diyarbakir-da-gazze-protestosu-slogan-atarak-magazalari-bastilar.jpg

CENK, CİHAN ŞEHADET DİYEREK PROTESTO ETTİLER

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırılarını protesto etmek isteyen bir grup, bir hamburger zincirinin mağazasına girdi ve ‘Cenk, cihan, şehadet’ sloganları atmaya başladı. Kalabalık olduğu görülen grubun restoranın üst katına çıktığı ve o esnada mağazadaki müşterilerin korku ve panik yaşayarak kaçmaya başladıkları görüldü. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına saniye saniye yansıdı.

diyarbakir-da-gazze-protestosu-slogan-atarak-magazalari-bastilar-001.jpg

BOYAYLA DOLU BALONLARI İÇERİ FIRLATTILAR

Grubun ellerindeki içi boyayla dolu olan balonları içeriye fırlattıkları ve şeriat sloganları attıkları öğrenildi. Müşterilerin panikle kaçmaya başladığı olayda restoran kısa süre içinde boşaltıldı. Hamburger mağazasının ardından kahve zincirini de basan grup, sloganlar atarak masalara oturdu.