Dilan Polat ve Engin Polat davasında son dakika! Gültekin Alan suçları üstlendi

Dilan Polat ve Engin Polat davasında son dakika! Dilan Polat ve Engin Polat davasında son dakika suçları Gültekin Alan üstlendi.

Dilan Polat ve Engin Polat davasında son dakika! Gültekin Alan suçları üstlendi

Dilan Polat, Engin Polat ve Sezgin Polat duruşma salonuna geldi. Dilan Polat'ın duruşma salonunda bayılmasıyla duruşma geç başladı. "Allah'ım hiç bi sucum yok" diye bağıran Dilan Polat bayıldı. İnfaz koruma memurları doktor başına gelene kadar bekledi.

Mahkeme başkanı Dilan Polat'ın salondan çıkartılması istemesi sonrası avukatlar salonda durmasını istedi ve sanyalyeye oturtuldu. Doktorun gelmesi beklendi. Dilan Polat daha sonra duruşma salonundan çıkartıldı ve Engin Polat kızını gördü ve doğum gününü kutladı.

Son dakika Gültekin Alan üstlendi!

Duruşma salonuna gelen Gültekin Alan isimli kişi "Paralar benim, o kara paraların sahibi benim. Ayhan Bora Kaplan ve Barış Boğun 15 Temmuz kahramınıdır. Banu Parlak'ın iş yerini Daltonlar çetesine ben kurşunlattım" dedi.

Sanıklarında şok olduğu açıklamalar sonrası Gültekin alan kimdir sorusu akıllara geldi.

Gültekin Alan'ın Özgecan Aslan'ın katili minibüs soförü ile babasını cezaevinde vuran kişi olarak biliniyor. Ancak Gültekin Alan isim benzerliğim mi yoksa aynı kişi mi merak ediliyor.