4A, 4B, 4C’li Emekliye 25-25-27 Haziran’da 18.000 TL Ek Ödeme Jesti! Geri Ödeme Yok

4A 4B 4C emeklisi için Haziran ayının son sürprizi yapıldı. 30 Haziran'a kadar başvurusunu yapan emekliye 18.000 TL Ek ödeme sürprizi var.

4A, 4B, 4C’li Emekliye 25-25-27 Haziran’da 18.000 TL Ek Ödeme Jesti! Geri Ödeme Yok

Türkiye'deki emekliler için Haziran ayının son jesti geldi. Emekli maaşı alanlara bankalardan çok cazip ödemeler yapılacak. 4A 4B 4C emeklisine tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz verilecek 18.000 TL Ek ödeme açıklandı. Emekliler, ek ödeme almak için başvurularını dijital ortamda da yapabilecek.

Türkiye'deki milyonlarca emekli için ek ödeme fırsatları Haziran ayının son günlerinde de duyurulmaya devam ediyor. Bankalar, emekli maaşını kendisine Taşıyan müşterilerine rekor ödemeler yapıyor. Hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında 4A 4B 4C emeklisi için son derece cazip teklifler var. Başvurusunu yapan emekliler 25 26 27 Haziran'da tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz 18.000 TL'ye kadar ek ödeme almaya hak kazanacak. Peki en yüksek Maaş promosyonu hangi bankada soru işareti emekli maaşı alan Milyonlarca kişi için yapılan son dakika duyurusu haberimizde…

EMEKLİYE 18.000 TL'YE KADAR EK PARA FIRSATI

Temmuz ayında emekli maaşlarına zam bekleniyor. Bir yandan da Haziran ayında emeklilere yönelik ödeme fırsatları devam ediyor. Emekliler, seçtikleri bankaya maaşlarını taşıyarak ek ödeme imkanlarını değerlendirebiliyor. Ek para fırsatları hem özel bankalarda hem de kamu bankalarında devam ediyor. Peki en yüksek promosyon hangi bankada.

EMEKLİYE EN YÜKSEK PROMOSYON VEREN BANKA HANGİSİ?

Haziran ayının son günlerine girilirken emekli maaş promosyonu kampanyaları ile ilgili de son çağrılar yapıldı. Emekli maaşı alanlara şu anda kamu bankalarından 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon fırsatı var. Kamu bankaları Dul ve yetim aylığı alanlar için ise 5000 TL promosyon sunuyor.

Emekli maaş promosyonları özel bankalarda ise daha yüksek. 4A 4B 4C emeklisi için özel bankalar tarafından ödenen promosyonlar şu anda 18.000 TL'ye kadar yükselmiş durumda. En yüksek promosyon ise yine 18.000 TL ile ING Bank'ta. Hemen ardından Yapı Kredi Bankası, Akbank ve Albaraka Türk gibi bankalar geliyor. Haziran ayı Maaş promosyonu kampanyaları ile ilgili güncel bilgilere bankaların resmi İnternet sitelerinden rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

BAŞVURU İÇİN SON GÜNLER

Haziran ayında emekli promosyonu almak isteyenler başvuru süresini kaçırmasın nokta en geç 30 Haziran tarihine kadar bankaların mobil bankacılık internet bankacılığı ya da şubeleri aracılığıyla başvurunuzu yaparak Maaş promosyonu fırsatını değerlendirebilirsiniz.