Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan bayram kredisi! 3 ay TEK KURUŞ ÖDEME yok

Ziraat, Vakıf ve Halkbank’tan bayram kredisi sürprizi. Düşük faizli ve 3 ay ödeme ertelemeli bayram kredisi detayları belli oldu.

Ziraat, Vakıf ve Halkbank'tan bayram kredisi! 3 ay TEK KURUŞ ÖDEME yok

Ziraat, Vakıf ve Halkbank bayram öncesi artan nakit ihtiyaçları için vatandaşın imdadına koşuyor. Üç kamu bankası tarafından bayram kredisi fırsatları hazırlandı. Düşük faizli bayram kredisi kampanyası kapsamında başvuru yapanlar 50.000 TL ve 36 ay vadeli kredi kullanabilecek. Üstelik üç ay ödeme erteleme ve esnek geri ödeme Koşulları ile kredi sağlanacak. Üç devlet Bankası tarafından hızlı kredi kampanyası şartları da açıklandı. Bayramda nakit ihtiyacı olanlar kamu bankalarının fırsatlarını değerlendirebilir. İşte ziraat vakıf ve Halkbank’ın yeni kredi kampanyasının detayları…

Türkiye’de milyonlarca kişinin nakit sıkıntısı devam ediyor. Özellikle Yaklaşan Kurban Bayramı öncesinde vatandaşlar bayramı öncesi verilecek düşük faizli kredi fırsatlarını değerlendirerek kredi kullanmak istiyor. Bayram kredisi kampanyaları ile ilgili üç devlet bankası harekete geçti. Üç kamu bankası, 3 ay ödeme erteleme seçenekleri ile bayram kredisi desteği verecek. İşte kamu bankalarının yeni kredi paketleri…

ÜÇ KAMU BANKASINDAN BAYRAM KREDİSİ PAKETİ

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank Bayram kredisi kampanyaları için harekete geçti. Üç devlet Bankası, düşük faizli 50.000 TL kredi paketi hazırladı. Bayram kredisi almak isteyenler kamu bankalarından 36 ay vadeli ve üç ay ödeme erteleme seçeneği ile kredi kullanabilecek. Kamu bankaları aynı zamanda kredi paketlerini, Esnek ödeme seçenekleri ile sünüyor. Dilerseniz her ay düzenli ödeme yapabilir dilerseniz üç ayda bir ödeme yapabilir dilerseniz artan taksitle dilerseniz de azalan taksitle geri geri ödeme yapabilirsiniz.

ziraat-vakif-ve-halkbanktan-bayram-kredisi-3-ay-tek-kurus-odeme-yok-1.jpg

BAYRAM KREDİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Bayram kredisi almak isteyenler başvuru şartlarını da merak ediyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından belirlenen kredi başvuru şartları netleşti. Üç kamu bankası, Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olan ve 18 yaşından büyük olan kişilere kredi kullandırıyor. Aynı zamanda düzenli bir gelir sahibi olmak ve bankalarda kr notunuzu 1200 puan ve üstü olması da aranan şartlar arasında yer alıyor.

HIZLI KREDİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Kamu bankalarının bayram kredisi fırsatlarına başvuru işlemleri için şubeye gitmeye gerek yok. Hızlı bayram kredisi başvuruları mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından sadece birkaç dakika içinde yapılabiliyor. Bayram kredisi almak için, bankaların mobil uygulamalarını cep telefonunuza yükleyebilir yeni bir hesap oluşturduktan sonra kredi başvuru işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz.

Ziraat bankası vakıfbank ve Halkbank Bayram kredisi paketlerine son başvuru tarihi 31 Mayıs. Bu tarihe kadar işlem yapanlar aynı gün içinde kredi alabilecek.